Shipit-palvelupisteet

Valmiiksi maksetun paketin voit jättää Shipit palvelupisteeseen. Eri kuljetusyhtiöillä on omat lähetyspisteet, joista löydät lisätietoja tältä sivulta.

DB Schenker

DB Schenker-noutopistepakettien noutopisteet löydät noutopistehausta >

HUOM: Osa DB Schenkerin pisteistä toimii vain noutoja varten Lataa 1.11 päivitetty lista pisteistä jotka eivät tue jättöä >

GLS

GLS-palvelupisteinä toimivat Postin pakettipisteet: palvelupistehakuun >

Jos lähetät suurempia määriä tai lähettäjänä on yritys, sisältyy palveluun myös nouto. Kuljetustilauksen pystyt tekemään helposti Shipitin asiakaspalvelun kautta. Jos lähettäjänä on yritys, välittyy sähköinen kuljetustilaus suoraan GLS:lle Shipitin kautta, jos tässä tapauksessa haluat hyödyntää pakettipisteitä kirjoita lisätietoa kuljetusohjeisiin teksti VIETY POSTIIN.

Matkahuolto

Matkahuollon pakettipalveluiden noutopisteet löydät noutopistehausta >

Shipitin kautta luodut Jakopaketit, Kotijakelu-paketit ja Pikapaketit pystyy tällä hetkellä lähettämään Matkahuollon virallisista asiamiespisteistä, Matkahuolloista, Pakettiautomaateista sekä Matkahuollon yrityspisteistä, pyydä tarvittaessa lista Shipitiltä mahdollisista yrityspisteistä jonne myös yksityiset voivat jättää tilaamiaan paketteja Shipitin kautta. Lähellä-paketit ja XXS-paketit pystyy edellä mainittujen lisäksi jättämään pakettikortin päällä löytyvät osoitekortin avulla myös kioskeihin ja kauppoihin, sekä tarvittaessa lähettämään ilman tulostettavaa osoitekorttia aktivointikoodin avulla.

Matkahuollon paketteja voi lähettää lähes 2000 palvelupisteeseen. Matkahuollon toimipaikoista pystyt lähettämään pakettisi kaikilla Matkahuollon tarjoamilla palveluilla, joissain Matkahuollon asiamiehissä palvelut saattavat olla rajoitettuja. Matkahuollon pakettipisteinä toimivat uset K-Marketit, R-Kioskit sekä lukuisat muut yritykset.

Posti

Postin palvelupistehakuun >

Postilla on saatavilla yli 2100 pakettipistettä. Yllä olevasta linkistä löydät Palvelupisteet jotka tukevat Shipitin kautta tehtyjä pakettilähetyksiä seuraaville Postin palveluille:

  • Kotimaan pakettipalveluista Postipaketit, Postin Express paketit, Postin Kotipaketit ja Postin Pikkupaketit.
  • Ulkomaan palveluista Postipaketti Priority, Postin EMS ja Euroopan Kotipaketti (Parcel Connect).

Postin palveluihin pystyt käyttämään pakettiautomaatteja, SmartPost-pisteitä, Postin toimipaikkoja sekä Postin palvelupisteitä eri yrityksissä, esim. K-Kaupoissa ja lukuisissa R-Kioskeissa. Lähetyspisteenä ei toimi pelkällä näppäimistöllä varustetut automaatit, poikkeuksena kippiluukulliset. Pakettiautomaatit joiden postinumero on 5 päättyinen löytyy näyttö, 4 loppuiset ovat näppäimistöllä varustettuja.

UPS

Käytettävissä olevat UPS Access Point-pisteet >

Lähettäessäsi pakettia yksityishenkilölle on UPS:llä myös oikeus jättää paketti UPS Access Point-pisteeseen mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta jaon yhteydessä.

Access Pointeista tehtäviin lähetyksiin liittyy myös rajoituksia:

  • Paketti saa painaa enintään 20 kg
  • Max. pituus 97 cm
  • Ympäryysmitta max. 330 cm
  • Paketin arvo enintään 1000 USD