Shipit-palvelupisteet

Valmiiksi maksetun paketin voit jättää Shipit palvelupisteeseen. Eri kuljetusyhtiöillä on omat lähetyspisteet, joista löydät lisätietoja tältä sivulta.

DB Schenker

DB Schenker-noutopistepakettien nouto- ja jättöpistehakuun >

HUOM: K-Kaupoista pystyt lähettämään ainoastaan K-Kauppoihin tällä hetkellä kun taas R-Kioskista lähetetyt paketit menevät kaikkiin noutopisteisiin.

GLS

GLS-palvelupisteinä toimivat Postin pakettipisteet: palvelupistehakuun >

Jos lähetät suurempia määriä tai lähettäjänä on yritys, sisältyy palveluun myös nouto. Kuljetustilauksen pystyt tekemään helposti Shipitin asiakaspalvelun kautta. Jos lähettäjänä on yritys, välittyy sähköinen kuljetustilaus suoraan GLS:lle Shipitin kautta, jos tässä tapauksessa haluat hyödyntää pakettipisteitä tulee sinun olla yhteydessä Shipitin asiakaspalveluun niin perumme sinulle tehdyn kuljetustilauksen.

Matkahuolto

Matkahuollon pakettipalveluiden noutopisteet löydät noutopistehausta >

Bussipaketit, Pikapaketit ja Jakopaketit pystyy jättämään ja lähettämään vain Matkahuollon asiamiespisteistä sekä Matkahuollon toimipaikoista. Matkahuollon paketteja voi jättää lähes 2000 palvelupisteeseen. Matkahuollon toimipaikoista pystyt lähettämään pakettisi kaikilla Matkahuollon tarjoamilla palveluilla, joissain Matkahuollon asiamiehissä palvelut saattavat olla rajoitettuja. Matkahuollon pakettipisteistä voit noutaa enintään 10 kg:n painoisia Lähellä-Paketteja. Matkahuollon pakettipisteinä toimivat uset K-Marketit, R-Kioskit sekä lukuisat muut yritykset. Shipitin kautta tehtyjä lähetyksiä Matkahuollon kautta pystyt lähettämään vain Matkahuollon toimipaikoista sekä Matkahuollon asiamiehistä.

Posti

Postin palvelupistehakuun >

Postilla on saatavilla noin 1400 pakettipistettä. Yllä olevasta linkistä löydät Palvelupisteet jotka tukevat Shipitin kautta tehtyjä pakettilähetyksiä seuraaville Postin palveluille:

  • Kotimaan pakettipalveluista Postipaketit, Postin Express paketit, Postin Kotipaketit ja Postin Pikkupaketit.
  • Ulkomaan palveluista Postipaketti Priority, Postin EMS ja Euroopan Kotipaketti (Parcel Connect).

Postin palveluihin pystyt käyttämään pakettiautomaatteja, SmartPost-pisteitä, Postin toimipaikkoja sekä Postin palvelupisteitä eri yrityksissä, esim. K-Kaupoissa ja lukuisissa R-Kioskeissa.

UPS

Käytettävissä olevat UPS Access Point-pisteet >

Lähettäessäsi pakettia yksityishenkilölle on UPS:llä myös oikeus jättää paketti UPS Access Point-pisteeseen mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta jaon yhteydessä.

Access Pointeista tehtäviin lähetyksiin liittyy myös rajoituksia:

  • Paketti saa painaa enintään 20 kg
  • Max. pituus 97 cm
  • Ympäryysmitta max. 330 cm
  • Paketin arvo enintään 1000 USD