Yksi palvelu ja käytössäsi ovat kaikki tunnetuimmat kuljetusyhtiöt.

Shipitin avulla integroit GLS:n EuroBusinessParcel-palvelun verkkokauppaasi tai teet GLS lähetykset TMS-järjestelmämme kautta.

Kansainvälisiin pakettipalveluihin Euroopan markkinoilla erikoistunut GLS on mainio valinta Euroopan lähetyksiin. Vuonna 2015 GLS kuljetti 19.000 ajoneuvollaan 436 miljoonaa lähetystä. GLS:llä on Euroopassa käytössään yli 30.000 noutopistettä. GLS eli General Logistics Systems toimii Suomessa nimellä General Logistics Systems Finland Oy.

Selvitä GLS ParcelShop sijainnit.

Lataa GLS logo.

GLS:n palvelut

Tilaa Shipitin kautta:

  • EuroBusinessParcel, vain pakettilähetyksille.
  • GLS Shopreturn, vain noutopisteestä lähetettävät tuontilähetykset

Lähetyksiin kuuluu jatkuva pakettiseuranta.

EuroBusinessParcel-palvelussa yrityksille kuuluu automaattisesti myös nouto, ilmoitathan Shipitin tai GLS:n asiakaspalveluun mikäli haluat viedä lähetyksen itse Postin pisteeseen. Voit myös kirjoittaa lisätietoa/kuljetusohjeisiin viestin -> VIETY POSTIIN.

GLS - Shopreturn palvelu tulee toimittaa GLS pisteeseen ulkomailla lähetettäväksi.

EuroBusiness-pakettipalveluihin kuuluu yrityksille kaksi jakoyritystä ja yksityisille yksi, jonka jälkeen paketti toimitetaan lähimpään GLS-pisteeseen (GLS ParcelShop) noutoa varten. (Jos mahd. kohdemaassa).

Ruotsiin suunnatut toimitukset yksityisille menevät suoraan noutopisteeseen.

Toimitusaika-arviot Ruotsiin ja Baltiaan 24–72 tuntia. Kaukaisempiin Euroopan maihin 3–5 työpäivää ja syrjäisemmät alueet 8 työpäivän kuluessa.

Huomiona että GLS toimitusaika-arviot alkavat vasta siitä kun lähetys on saapunut GLS:lle Turkuun.

Lähetyksen maksimipaino on 30 kg. Enimmäismitat: Pituus 200 cm, leveys 80 cm ja korkeus 60 cm. Yhdistetty pituus + ympärysmitta max. 300 cm.

Liitä osoitekortti paketin päälle niin että Postin osoitekortti näkyy päällimäisenä. Koko viivakoodin on oltava näkyvästi esillä.

Lisätietoa EuroBusiness paketeista ja GLS Finlandista.