Kaikki kuljetukset helposti yhdellä sopimuksella.

Rekisteröidy

Lähetys- ja kuljetuspalvelut yrityksille

Me Shipitillä arvostamme helppoutta ja mutkattomuutta. Tavoitteenamme onkin tehdä asioiden lähettämisestä maailman helpointa. Palvelumme kautta saat kaikkien suosituimpien kuljetus- ja kuriiriyrityksien palvelut yhdestä paikasta – yhdellä sopimuksella.

Tarkastele kuljetusyhtiöitä >

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä ja yhdistyksiä. Teette sitten kansainvälistä kauppaa B2B tai B2C, viette tai tuotte rahtia, olet verkkokauppias, haluatte lähettää kerralla useammalle asiakkaalle tai työntekijälle lahjoja ja muita tavaroita (joululahjat, ystävänpäivälahjat, työvaatteet jne.) tai olette muuten vaan kiinnostuneet vertailemaan ja löytämään parhaimman palvelun kuljetustarpeeseenne – me palvelemme.

Rekisteröidy veloituksetta yritysasiakkaaksi saadaksesi Shipitin yrityksille suunnatut palvelut käyttöösi (rekisteröitymiseen menee vain muutama minuutti). 

Rekisteröidy yritysasiakkaaksi tästä >

Kansainvälinen kauppa ja lähettäminen ulkomaille

Logistiikan merkitys ulkomaankaupassa voi olla suuri aina kustannuksista asiakaskokemukseen. Shipitin alkuperäisenä ideana onkin ollut tarjota kotimaisille yrityksille paremmat mahdollisuudet kannattavampaa ulkomaankauppaan. Tänä päivänä laaja kuljetusyhtiö- ja palveluverkostomme kattaakin koko maailman.

Ulkomaille lähetettäessä eri kuljetusyhtiöiden palveluiden hinnat ja nopeus voivat vaihdella laajalti maakohtaisesti. Lähetystyökalumme avulle pystytkin helposti vertailemaan ja löytämään sopivimman kuljetuspalvelun tarpeellesi. Tarjoamme myös räätälöityjä erikoislähetyksiä ja -toimituksia, joiden osalta ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme +358(0)20 752 8488 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Me autamme sinua löytämään parhaimmat lähetys- ja toimitusratkaisut ulkomaankauppaan.

Lue lisää ulkomaankaupasta >

Rahti-, vienti- ja tuontilähetykset sekä huolinta

Yritysasiakkaillemme tarjoamme laajan valikoiman kuljetusyhtiöiden erilaisia rahtipalveluita. Saat tarpeeseesi lentorahdin, merirahdin (laivarahti ja konttikuljetukset) sekä maarahdin (juna- ja rekkakuljetukset) – sen mikä sinulle sopii parhaiten. Huolinta on myös useimmiten saatavilla suoraan kuljetusyhtiöiden vienti- ja tuontilähetyksiin. Suoraan kuljetuspalveluiden hankinnan yhteydessä hankittuna huolinta tulee näin myös usein edullisimmaksi. Ole näiden erikoislähetyksien osalta yhteydessä asiakaspalveluumme +358(0)20 752 8488 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Muista asiakkaitasi tai ilahduta työntekijöitäsi - lähetä kerralla useampi paketti monelle vastaanottajalle

Asiakaskokemus ja työntekijäkokemus muodostuvat pienistä asioista. Muistamalla asiakkaitasi ja työntekijöitäsi eri tavoin, näytät että välität. Shipitin kautta tilaat lähetyksen usealla pakettilähetykselle yhdellä kerralla – lähetät helposti asioita lukuisille ihmisille ja säästät aikaa lähetyksien luonnissa. Palvelumme kautta tulostat myös helposti kaikki osoitekortit. Näin lähetät helposti esimerkiksi joululahjat asiakkaillesi, ystävänpäivälahjat työntekijöille tai muut asiakas- ja työntekijälahjat. 

Sopimusasiakirjojen lähettäminen nopeasti ja luotettavasti

Sähköinen allekirjoittaminen ei aina ole mahdollista. Välillä sopimusasiakirjat tulee toimittaa fyysisesti paikanpäälle ja niillä on kova kiire. Lähetystyökalumme kautta on saatavilla suoraan express-pikalähetykset, joiden avulla esimerkiksi sopimusasiakirjat kulkevat Eurooppaan jo seuraavaksi päiväksi.

Shipitin kuljetus- ja toimituspalveluiden integrointi muihin järjestelmiin

Shipitin asiakkaana saat kuljetusyhtiöiden eri palvelut käyttöön myös muihin järjestelmiin ja kanaviin. Yhteistyökumppaniemme toteuttamana löytyy jo valmiita integraatiolisäosia, jotka mahdollistavat palveluiden nopean käyttöönoton esimerkiksi verkkokauppoihin, erilaisiin kauppapakkoihin sekä toiminnanohjausjärjestelmiin. Kaikki tämä ilman kehityskustannuksia tai koodausosaamista. Mikäli valmista lisäosaa ei ole saatavilla, mutta olet kiinnostunut saamaan eri palvelut käyttöösi järjestelmääsi, niin tarjoamme avoimen rajapinnan ja kattavan API-dokumentaation integraation toteuttamiseksi.

Ottaessasi käyttöön kuljetusyhtiöiden palveluita omaan järjestelmääsi, voit käyttää myös omia kuljetusyhtiöiden asiakasnumeroitasi tai yhdistää omat sekä Shipitin asiakasnumerot.

Lue lisää Shipitin valmiista integraatiolisäosista >

Laskutusasiakkuus tai lompakkomaksaminen

Tarjoamme erilaisia maksutapoja tarpeesi mukaan. Yritysasiakkaan sinun ei tarvitse maksaa jokaista tehtyä lähetystä erikseen, vaan voit keskittää maksut laskulle tai lompakkoveloitukseen. Tämä säästää aikaa, vaivaa ja hermoja. 

Lue lisää maksamisesta ja maksutavoista täältä >

Varastointipalvelut

Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ulkoistamalla varastoinnin, keräilyn ja lähettämisen yhteistyökumppaneillemme. Varastointipalvelut ovat nykyään yleisiä kaikenkokoisten yrityksien käytössä. Yksittäinen verkkokauppais voi säästää merkittävästi omaa aikaansa ja vaivaansa, mitä tulee lähetyksien tekemiseen. Isompien yrityksien osalta varastointipalveluiden ulkoistaminen taas säästää henkilöstökuluissa ja ei sido pääomaa varastoinvestointeihin. Kustannuksiltaan varastointipalvelut voivat tulla myös toiminnan kannalta huomattavasti edullisimmiksi, mitä itse tehtynä.

Tarjoamme yhteistyökumppaniemme kautta asiakkaillemme myös varastointipalveluita. Kysy meiltä lisää ja arvioidaan yhdessä paras ratkaisu tarpeisiisi.  

Ota yhteyttä > 

Shipit.fi:n verkkokaupasta mm. osoitetarrat ja tarratulostimet lähettämiseen

Perustimme oman verkkokaupan, jotta voisime tarjota lähettämiseen liittyviä tuotteita samalta luukulta ja palvella näin paremmin. Tällä hetkellä verkkokaupastamme löytyy mm.

Siirry verkkokauppaan >

Miksi Shipitin yrityspalvelut?

 • Kaikki kuljetuspalvelvelut yhdellä sopimuksella ja laskulla - ei erillisiä sopimusneuvotteluita eri kuljetusyhtiöiden kanssa
 • Täysin kuukausimaksuton – maksat vain tehdyistä lähetyksistä
 • Löydät helposti kuljetusyhtiöiden palveluista tarpeeseesi sopivimman
 • Säästät aikaa ja rahaa
 • Tuontilähetykset
 • Vientilähetykset
 • Kokeneet logistiikka-alan ammattilaiset palveluksessasi

 

Shipit.fi:n logistiikkapalvelun ominaisuuksia:

 • Selkeä ja helppokäyttöinen tilausjärjestelmä
 • EDI ja osoitekortit
 • Osoitekorttien massatulostus
 • Tilaushistoria
 • Osoitekirja
 • Mahdollisuus omien asiakasnumeroiden käytölle
 • Valmiit lisäosat eri järjestelmiin
 • Avoin rajapinta

 

Ota yhteyttä:

Palveluksessasi arkisin klo 9-16 puhelimitse +358(0)20 752 8488 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Shipitin käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Löysimme nopeasti sopivan lähetystavan lähettäessämme paketin Saksaan. Roope Rämänen, finnchat.com Roope Rämänen finnchat.com

Palvelun avulla

 • Vertaile lähetyksiä vaivattomasti
 • Säästä aikaa ja rahaa
 • Ei pelkoa piilokuluista

Usein kysyttyä

 • Miten hyödyn Shipitin käytöstä?

  Shipitissä rekisteröidyt kerran ja saat yrityksellesi kaikki käytetyimmät lähetystavat. Et tarvitse omaa asiakasnumeroa eri kuljetusyritysten kanssa. Hoidamme myös tuontitilaukset lähetyksillesi ulkomailta.

 • Mistä saan osoitekortit?

  Osoitekortit tulostat vaivattomasti heti tilauksen tehtyäsi. Löydät osoitekortit myös jälkikäteen tilaushistoriasta.

 • Näenkö kuitit jälkikäteen?

  Kyllä näet, mene kohtaan TEE LÄHETYS ja tilaukset. Täältä näet koko tilaushistoriasi ja pääset myös tulostamaan kuitit sekä osoitekortit jälkikäteen.

OTA PALVELU KÄYTTÖÖN 1-2-3

 1. Rekisteröidy käyttäjäksi

  Shipitin asiakkaana pääset vertailemaan lähetystapoja, säästät aikaa ja lähetät edullisemmin. Voit myös siirtää osoitekirjasi helposti Shipitin sivuille tulevia lähetyksiä varten. Rekisteröidy saman tien!

 2. Lähetä nopeasti ja helposti

  Rekisteröinnin jälkeen sinun ei tarvitse täyttää yhteystietojasi uudelleen, Shipit muistaa ne automaattisesti. Voit valita vastaanottajan tiedot osoitekirjasta, täyttää lähetyksen mitat ja painon ja pääset vertailemaan lähetystapoja. Tämän jälkeen vain valitset itsellesi sopivimman lähetys- ja maksutavan.

 3. Kaikki yhdellä laskulla

  Hae laskutusasiakkaaksi, jolloin saat kaikki lähetykset yhdellä laskulla.