Yhdellä sopimuksella kaikki käytetyimmät kuljetusyhtiöt kotimaassa ja ulkomaille!

REKISTERÖIDY

PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO ON HELPPOA

 1. Rekisteröidy käyttäjäksi

  Shipitin asiakkaana pääset vertailemaan lähetystapoja, säästät aikaa ja lähetät edullisemmin. Voit myös siirtää osoitekirjasi helposti Shipitin sivuille tulevia lähetyksiä varten. Rekisteröidy veloituksetta ja nauti yritysasiakkaiden kattavista palveluista sekä sopimushinnoista, voit myös hyödyntää omia kuljetussopimuksiasi.

 2. Lähetä nopeasti ja helposti

  Rekisteröinnin jälkeen sinun ei tarvitse täyttää yhteystietojasi uudelleen, Shipit muistaa ne automaattisesti. Voit valita vastaanottajan tiedot osoitekirjasta, täyttää lähetyksen mitat ja painon ja pääset vertailemaan lähetystapoja. Tämän jälkeen vain valitset itsellesi sopivimman lähetys- ja maksutavan ja tulostat osoitekortin helposti ja nopeasti.

 3. Kaikki yhdellä laskulla

  Hae laskutusasiakkaaksi, jolloin saat kaikki lähetykset yhdellä laskulla. Laskutuksen avaaminen on helppoa ja onnistuu asiakaspalvelustamme. 

Shipit.fi kaiken kokoisille yrityksille!

Me Shipitillä arvostamme helppoutta ja mutkattomuutta. Yhdistämme saman katon alle kaikki yrityksen tarvitsemat kuljetuspalvelut kotimaassa ja ulkomaille. Shipitin avulla järjestät yrityksesi paketin lähetystarpeet ja rahtikuljetukset ketterästi joko Shipitin valmiiksi neuvotelluilla kuljetussopimuksilla tai omia kuljetussopimuksia käyttäen.

Rekisteröitymällä yrityskäyttäjäksi, saat käyttöösi laajemman valikoiman pakettipalveluita ja muita etuja 

Shipitin helppokäyttöisen lähetystyökalun (TMS, transport management system) avulla saat yrityksenä heti käyttöösi erittäin kattavat kuljetustavat eri tarpeisiin, kuriirilähetykset maailmanlaajuisesti, kotimaassa ovelta ovelle ja perille toimitukset sekä noutopistelähetykset ja tietyillä alueilla jopa saman päivän toimitukset ja tunnin pikakuljetukset.

Tutustu kuljetusyhtiötarjontaamme täältä >

Oletko perustamassa yrityksellesi verkkokauppaa tai haluat liittää Shipitin omiin järjestelmiisi. Tarkista integraatiomahdollisuudet >

Tarvitsetko tarrapintaisia A5-osoitekortteja, tulostin- ja pakkaustarvikkeita, tutustu verkkokauppavalikoimaamme täältä >

Kuljetustilaukset ulkomaan rahdille ja konttilähetyksistä ota yhteyttä:

Miksi valita Shipit?

 • Helppokäyttöinen lähetystyökalu
 • Kuukausimaksuton - ei piilokuluja
 • Löydät helposti sopivimman palvelun eri tilanteisiin
 • Sähköinen kuljetustilaus ja sähköinen rahtikirjan luonti (EDI ja osoitekortit)
 • Shipit-lisäosat verkkokauppoihin ja avoin rajapinta ERP- ja WMS-integraatioita varten >
 • Osoitekorttien massatulostus
 • Paketin lähettäminen kotimaassa ja ulkomaille
 • Kotimaan ja ulkomaan Express pikakuljetuspalvelut
 • Tuontilähetykset
 • Rahti
 • Laskutusasiakkaana saat yhden laskun kaikista palveluista
 • Yhdistä eri käyttäjät ja toimipisteet samalle laskulle
 • Tilaushistoria
 • Osoitekirja
 • Varastointipalvelut ota yhteyttä -> varastointi at shipit.fi
 • Mahdollisuus omien asiakasnumeroiden käytölle
 • Shipit-verkkokauppa, valikoimista mm. tarratulostimet, osoitetarrat ja monitoimitulostimet

 

Ota yhteyttä jos haluat laskutusasiakkaaksi tai lisätietoa palveluistamme ja hinnoittelustamme. Apua saat myös suoraan myynnistämme 020 752 8481 tai myynti at shipit.fi. Lisätietoa maksutavoistamme löydät myös täältä >

Rekisteröidy yrityskäyttäjäksi >

 

Alla muutamia esimerkkihintoja paketin lähettämiseksi rekisteröityineille lompakko/laskutus asiakkaille. Jos olet aktiivisempi lähettäjä, ole suoraan yhteydessä Shipitin myyntiin lähetyshinnoista. Hinnat sisältävät tämänhetkisen polttoainelisän. 1.6.2023*

 KULJETUSYHTIÖ

PALVELU

 PAINO (kg)

 HINTA € *

 DB Schenker

Noutopistepaketti

 0,00-19,99

5,67

 Matkahuolto

Lähelä-paketti

0,00-2,00

5,68

 Matkahuolto

XXS-paketti

 0,00-20,00

4,28

 Matkahuolto

Kotijalkelu

0,00-2,00

12,12

 Posti

Postipaketti

0,00-2,00

6,63


*Hinnat ovat toistaiseksi ohjelmassa esillä olevia hintoja ja ne saattavat muuttua. Huomioithan että hintamme pitävät sisällään kaikki lisät esim. polttoainelisän. Näiden lisien muutokset heijastuvat suoraan hintaan jotka ohjelmassa ovat esillä. Hinnat esitetty alv 0 %.

 

Kansainvälinen kauppa ja paketin lähettäminen ulkomaille

Kuljetuksien merkitys ulkomaankaupassa voi olla suuri aina kustannuksista asiakaskokemukseen. Shipitin alkuperäisenä ideana onkin ollut tarjota kotimaisille yrityksille paremmat mahdollisuudet kannattavampaa ulkomaankauppaan. Laajan kuljetusyhtiö- ja palveluverkostomme avulla hoidat paketin lähettämisen ja rahtikuljetukset ympäri maailman.
Lähetettäessäsi paketteja ulkomaille, eri kuljetusyhtiöiden palvelut, hinta ja nopeus voi vaihdella maakohtaisesti. Lähetystyökalumme avulle pystytkin helposti vertailemaan ja löytämään sopivimman kuljetuspalvelun tarpeellesi.

Tarjoamme myös räätälöityjä erikoislähetyksiä ja -toimituksia, joiden osalta ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme +358(0)20 752 8488 tai asiakaspalvelu at shipit.fi. Me autamme sinua löytämään parhaimmat lähetys- ja toimitusratkaisut ulkomaankauppaan.

Lue lisää ulkomaankaupasta >

Ota yhteyttä kun haluat kuljetustarjouksen >

Kokeile palveluamme, siirry paketin lähettämiseen >

Integroi palvelumme ERP- tai muihin järjestelmiin, lue lisää Integraatiomahdollisuuksista >

 • Vertaile lähetyksiä vaivattomasti
 • Säästä aikaa ja rahaa
 • Ei pelkoa piilokuluista

Usein kysyttyä

 • Miten hyödyn Shipitin käytöstä?

  Shipitissä rekisteröidyt kerran ja saat yrityksellesi kaikki käytetyimmät lähetystavat. Et tarvitse omaa asiakasnumeroa eri kuljetusyritysten kanssa. Hoidamme myös tuontitilaukset lähetyksillesi ulkomailta.

 • Mistä saan osoitekortit?

  Osoitekortit tulostat vaivattomasti heti tilauksen tehtyäsi. Löydät osoitekortit myös jälkikäteen tilaushistoriasta.

 • Näenkö kuitit jälkikäteen?

  Kyllä näet, mene kohtaan TEE LÄHETYS ja tilaukset. Täältä näet koko tilaushistoriasi ja pääset myös tulostamaan kuitit sekä osoitekortit jälkikäteen.