Lähetä paketti ulkomaille yksityishenkilönä

Ohjeita henkilökohtaisten lähetysten esim. muuttotavaroiden lähettämiseen pakettilähetyksenä

  • Pakkaa pakettilähetykset huolellisesti niin että tavarat eivät pääse liikkumaan paketin sisällä, tukemiseen käy esimerkiksi sanomalehdet ja pakkausmuovit.
  • Älä pakkaa mukaan nesteitä tai irtoakkuja ja pattereita ne saatetaan luokitella vaaralliseksi aineeksi, jos hiukan epäselvyyttä niin varmista asia Shipit:in asiakaspalvelusta. Esim. hajuvedet ja aerosolipullot ovat palavaa ainetta. Samaten lelut joissa on paristoja sisällä ovat kiellettyjä.
  • Sulje pakettilähetys huolellisesti niin että kannet eivät pääse aukeamaan, myös pohja kannattaa teipata huolellisesti kiinni, kannattaa myös teipata paketin kyljet jotta paketti kestää käsittelyä.
  • Mieti tarkkaan mihin lähetyksen haluat osoittaa, jakelut suoritetaan aina työpäivän aikana joten kotiosoitteessa tulee jonkun olla paikalla. Muista ehdottomasti laittaa tarkka osoite jotta paketti lähetys löytää perille sekä puhelinnumero josta vastaanottajan tavoittaa. jos olet valinnut lähetystavan johon sisältyy jakelu niin sen voit ohjata myös työpaikan osoitteeseen jolloin jakelu helpottuu. Puhelinnumeroksi suosittelemme aina mobiilinumeroa, kuljetusyhtiö saattaa myös lähettää tekstiviestin lähetyksen tilasta. HUOM: Kuljetusyhtiöt harvoin soittavat tai lähettävät viestin ulkomaiseen numeroon, joten paikallisen matkapuhelinnumeron käyttö on suotavaa.
  • Kiinnitä rahtikirja pakettiin huolellisesti niin että viivakoodi näkyy selvästi ja jos lähetät EU:n ulkopuolelle niin proforma pitää liittää pakettiin sekä lähettää yksi kappale shipit asiakaspalveluun. Voit käyttää koodia: 9905000000 Henkilökohtaisille muuttotavaroille.
  • Seuraa lähetyksiäsi matkan varrella ja jos huomaat että lähetystä on yritetty jakaa niin ota yhteyttä valitsemasi kuljetusyrityksen asiakaspalveluun ja sovi uusi jakelu. Tämä on helpointa sopia paikallisesti. Soittaessasi sinun tulee ilmoittaa lähetyksen numero jonka avulla kuljetusyhtiö saa lähetyksen tiedot helposti esille.

Shipit.fi kautta voi helposti lähettää myös henkilökohtaisia muuttotavaroita pakettilähetyksinä ulkomaille.

Opiskelu ulkomailla, työkomennus tai vaikka pidempi loma, osan tavaroista voi helposti lähettää Shipitin kautta pakettilähetyksenä.

Palveluvaihtoehtoja perinteiset Postipalvelut sekä myös ovelta ovelle toimitukset.

Lähetyslaskurimme ilmoittaa sinulle tarkan hinnan mitä lähettäminen maksaa

Lisää Ohjeita henkilökohtaisten tavaroiden lähettämiseen ulkomaille pakettilähetyksenä

1. Kustannustehokkaaseen ratkaisuun päästään kun tarkkaan mietitään mitä kannattaa lähettää. Perussääntönä voi pitää että mikä mahtuu perinteiseen muuttolaatikkoon liikkuu edullisesti.

2. Lue tarkasti ohjeet huolellisesta pakkaamisesta, pakkaamisen merkitystä ei voi ikinä korostaa liikkaa, älä säästele pehmusteissa äläkä teipissä. Jos lähetät muovisia kuljetuslaatikoita niin teippaa kansi todella hyvin kiinni, pelkät muoviset klipsit eivät riitä.

3. Mittaa ja punnitse pakettilähetykset huolellisesti, näin saat tarkan hinnan laskurista. Esimerkkejä hinnoittelustamme>

4. Ota selvää rajoituksista, nesteissä ja akuissa/paristoissa on rajoitteita joita ei saa lastata pakettilähetykseen.

5. Jos lähetät EU alueen ulkopuolelle niin muista tarvittavat asiakirjat ja tulliluettelot. Shipitin kautta saat proforman luotua helposti.

6. Vakuuta tarvittaessa lähetyksesi.

Jos tarvitsette apua niin autamme mielellämme