Alan tunnetuimpien kuljetusliikkeiden kyytiin.

Matkahuolto

Integroi Matkahuollon pakettipalvelut verkkokauppaasi Shipitin avulla. Meidän kautta lähetät myös Matkahuollon paketit TMS-järjestelmämme kautta.

Matkahuolto on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys. Matkahuollon laajan palveluverkoston avulla pääset hyödyntämään 1500 palvelupistettä ympäri Suomen. Sen monipuolisten palvelumahdollisuuksien avulla saat kuskattua pakettien lisäksi myös itseäsi ympäri Suomea.

Laajan verkostonsa ansiosta Matkahuollon palvelut sopivat erinomaisesti verkkokaupoille.

Tavallisten pakettipalveluiden lisäksi voit hyödyntää Matkahuollon pikalähetyksiä, jotka hyödyntävät ensimmäistä mahdollista bussiyhteyttä. Sen avulla saat lähetyksen perille lähetys- ja määräpaikasta riippuen jopa muutamassa tunnissa.

Nyt Matkahuollon noutopistehaku on integroitavissa Shipitin avulla verkkokauppoihin.

Matkahuollon omat sivut

Lähetä kotimaan paketti.

Matkahuollon palvelut

Shipitin kautta pystyt tilaamaan seuraavia Matkahuollon palveluita.

  • Bussipaketti
  • Lähellä-paketti
  • Pikapaketti
  • Jakopaketti
  • Kotijakelu
  • XXS-paketti

Matkahuollon paketteja voi tilata kotiinkuljetuksen lisäksi seuraaviin pisteisiin: Pakettiautomaatit, Matkahuollot, Matkahuolto-asiamiehet ja Matkahuollon Pakettipisteet, K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset.

Suuremmat paketit kuin 0.07m3 menevät Matkahuollon kautta rahtiduspainoperusteisesti, lue lisää rahdituspainosta täältä >

Lähellä-paketti

Lähellä-paketti sopii kaikille yrityksille jotka lähettävät paketteja kuluttaja-asiakkaille, erityisesti verkkokaupoille.

Lähellä-paketti tuodaan itse Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiehen pakettipisteeseen, pakettiautomaattiin, aktivointikoodin avulla mikä löytyy paketin päältä pystyy lähetyksen jättämään myös kauppoihin ja kioskeihin ja tarvittaessa ilman osoitekorttia. Vastaanottajan päässä lähetys noudetaan samaisista pakettipisteistä.

Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan noutopisteeseen arviolta 1–3 arkivuorokauden kuluessa.

Ohjeistukset pakettiautomaateista

Mikäli asiakkaan valitsee pakettiautomaatin ovat paketin max.mitat seuraavat:

  • 70x40x57 cm

Pakettiautomaattiin toimitettavista lähetyksistä vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostitse, pakettiautomaateissa lähetyksiä säilytetään 7 vuorokautta.

Bussiennakon sisältäviä lähetyksiä ei voi lähettää pakettiautomaatteihin.

Mikäli paketti on liian suuri pakettiautomaattiin toimitettavaksi ohjataan lähetys automaattisesti toiseen lähellä olevaan Matkahuollon pakettipisteeseen, vastaanottaja saa tiedon tästä viestinä.

Lähetyksen enimmäispaino on 30 kg.

Pakettiautomaatteihin ei pysty lähettämään monipakettilähetyksiä.

Enimmäismitat: Paketin / lähetyksen enimmäisympäryys (pituus + leveys + korkeus) on 300 cm. Yhden sivun maksimipituus enintään 230 cm.

Enintään 5 pakettia per lähetys samalle vastaanottajalle.

Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.

Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä ja luovutetaan virallista henkilötodistusta vastaan.

Pakettia säilytetään maksutta 7 vuorokautta noutopisteissä, (automaatit 7 vrk) jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjän kustannuksella lähtöpaikkakunnan Matkahuoltoon.

Paketissa ei voi lähettää helposti särkyvää tavaraa, vaarallisia aineita, eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Lähetä lähellä-paketti

Pikapaketti

Pikapaketti aikataulutetaan lähetyshetkellä.
Paketti kuljetetaan ensimmäisellä mahdollisella yhteydellä (tai lähettäjän valitsemalla yhteydellä), lähtö- ja määränpaikasta riippuen parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Vastaanottopäässä pikapaketille voidaan sopia etukäteen nouto myös suoraan bussista. Muussa tapauksessa Pikapaketti on noudettavissa sovittuna ajankohtana Matkahuollon taikka Matkahuolto-asiamiehen toimipisteestä. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.

Max. paino 35 kg, Monikollilähetyksen yhteenlaskettu paino max. 100 kg, Max. pituus + korkeus + leveys= 300 cm.

Enintään 5 pakettia per lähetys samalle vastaanottajalle.

Pikapakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa.

Paketti luovutetaan virallista henkilötodistusta vastaan.

Pakettia säilytetään maksutta saapumisilmoituksen lähetyspäivä ja sitä seuraavat 4 arkipäivää. Sen jälkeen säilytyksestä peritään varastointipalvelumaksu. Pakettia säilytetään yhteensä 7 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle, jollei muuta ole sovittu, ja lähettäjän kustannuksella.

Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Pikapaketti noudolla

Tuotekuvaus sama kuin Pikapaketilla mutta se sisältää noudon määritellystä osoitteesta.
Nouto on tilattava erikseen numerosta 020 710 5024

Siirry lähettämään pikapaketti

Jakopaketti

Jakopaketti tuodaan lähettäjän toimesta Matkahuollon tai Matkahuolto-asiamiehen toimipisteeseen. Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1–3 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän saapumista seuraavana arkipäivänä.

Jakopakettiin kuuluu lähetysseuranta.

Jakopaketti soveltuu parhaiten yrityksille ja jaosta ei ilmoiteta erikseen, vaan jakelu hoidetaan klo 8–16 välisenä aikana.

Enimmäispaino 35 kg
Enimmäismitat Paketin enimmäisympäryys (pituus + leveys + korkeus) on 300 cm.
Enintään 5 pakettia per lähetys samalle vastaanottajalle.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta ja pakettia ei voida jakaa, säilytetään pakettia maksutta saapumisilmoituksen lähetyspäivä ja sitä seuraavat 4 arkipäivää. Sen jälkeen säilytyksestä peritään varastointipalvelumaksu. Pakettia säilytetään yhteensä 7 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle, jollei muuta ole sovittu, ja lähettäjän kustannuksella.

Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Jakopaketti noudolla

Tuotekuvaus sama kuin Jakopaketilla mutta se sisältää noudon määritellystä osoitteesta.
Nouto on tilattava erikseen numerosta 020 720 8488.

Tee jakopaketti lähetys

Bussipaketti

Bussipaketti tuodaan itse Matkahuollon tai Matkahuolto-asiamiehen toimipisteeseen, mistä se on vastaanottopäässä myös noudettavissa.
Paketin toimitusaika on pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa. Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa.

Enimmäispaino 35 kg
Paketin enimmäisympäryys (pituus + leveys + korkeus) on 300 cm. Paketin maksimipituus 230 cm. 
Max. 5 pakettia per lähetys, samalle vastaanottajalle.

Bussipakettiin kuuluu lähetysseuranta.

Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Bussipaketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan virallista henkilötodistusta vastaan. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja.

Bussipakettia säilytetään maksutta saapumisilmoituksen lähetyspäivä ja sitä seuraavat 4 arkipäivää. Sen jälkeen säilytyksestä peritään varastointipalvelumaksu. Pakettia säilytetään yhteensä 7 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle, jollei muuta ole sovittu, ja lähettäjän kustannuksella.

Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Lähetä bussipaketti

Kotijakelu

Kotijakelulähetys viedään lähettäjän toimesta Matkahuollon tai Matkahuolto-asiamiehen toimipisteeseen. Kotijakelu-paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1–3 arkipäivän kuluessa.

Enimmäispaino 35 kg
Enimmäismitat Paketin enimmäisympäryys (pituus + leveys + korkeus) on 300 cm.
Enintään 5 pakettia per lähetys samalle vastaanottajalle.

Kotijakelu-lähetykselle kuuluu lähetysseuranta.

Kotijakelusta kontaktoidaan vastaanottajaa tekstiviestillä ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän sovitun mukaan seuraavana arkipäivänä.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta ja pakettia ei voida jakaa, säilytetään pakettia maksutta yhteensä 7 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle lähettäjän kustannuksella.

Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Kotijakelu noudolla

Nouto on tilattava erikseen numerosta 020 752 8488.

Luo kotijakelu lähetys >

HUOM. Postin osoitekortit ovat voimassa 14 päivää tilauksesta.

XXS-paketti

XXS-paketit viedään Matkahuollon pisteisiin (kaikki pisteet) toimitettavaksi, lähetyksen voi myös jättää toimitettavaksi ilman osoitekorttia aktivointikoodin avulla.

Toimitusaika pääsääntöisesti 1–3 työpäivää.

Paketin säilytysaika pakettiautomaateissa 7 vrk, kaupoissa ja pisteissä 7 vrk.

Max. mitat 40x25x3 cm

Max. paino 30 kg

Max. 1 paketti per lähetys.