Alan tunnetuimpien kuljetusliikkeiden kyytiin.

Integroi Matkahuollon pakettipalvelut verkkokauppaasi Shipitin avulla. Meidän kautta lähetät myös Matkahuollon paketit TMS-järjestelmämme kautta.

Matkahuolto on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys. Matkahuollon laajan palveluverkoston avulla pääset hyödyntämään 1500 palvelupistettä ympäri Suomen. Sen monipuolisten palvelumahdollisuuksien avulla saat kuskattua pakettien lisäksi myös itseäsi ympäri Suomea.

Laajan verkostonsa ansiosta Matkahuollon palvelut sopivat erinomaisesti verkkokaupoille.

Tavallisten pakettipalveluiden lisäksi voit hyödyntää Matkahuollon pikalähetyksiä, jotka hyödyntävät ensimmäistä mahdollista bussiyhteyttä. Sen avulla saat lähetyksen perille lähetys- ja määräpaikasta riippuen jopa muutamassa tunnissa.

Nyt Matkahuollon noutopistehaku on integroitavissa Shipitin avulla verkkokauppoihin.

Matkahuollon omat sivut

Lähetä kotimaan paketti.

Matkahuollon palvelut

Shipitin kautta pystyt tilaamaan seuraavia Matkahuollon palveluita.

  • Bussipaketti
  • Lähellä-paketti
  • Pikapaketti
  • Jakopaketti
  • Kotijakelu

Matkahuollon paketteja voi tilata kotiinkuljetuksen lisäksi seuraaviin pisteisiin: Matkahuollot, Matkahuolto-asiamiehet ja Matkahuollon Pakettipisteet. (K-Marketit, määrätyt R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset.)

Suuremmat paketit kuin 0.07m3 menevät Matkahuollon kautta rahtiduspainoperusteisesti, lue lisää rahdituspainosta täältä >

Lähellä-paketti

Lähellä-paketti sopii kaikille yrityksille jotka lähettävät paketteja kuluttaja-asiakkaille, erityisesti verkkokaupoille.

Lähellä-paketti tuodaan itse Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiehen pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin vastaanottajan päässä lähetys noudetaan samaisista pakettipisteistä, näiden lisäksi K-Marketeista sekä R-Kioskeista.

Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen arviolta 1–3 arkivuorokauden kuluessa.

Ohjeistukset pakettiautomaateista

Mikäli asiakkaan valitsee pakettiautomaatin ovat paketin max.mitat seuraavat:

  • 70x40x57 cm

Pakettiautomaattiin toimitettavista lähetyksistä vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostitse, pakettiautomaateissa lähetyksiä säilytetään 14 vuorokautta.

Bussiennakon sisältäviä lähetyksiä ei voi lähettää pakettiautomaatteihin.

Mikäli paketti on liian suuri pakettiautomaattiin toimitettavaksi ohjataan lähetys automaattisesti toiseen lähellä olevaan Matkahuollon pakettipisteeseen, vastaanottaja saa tiedon tästä viestinä.

Lähetyksen enimmäispaino on 30 kg.


Enimmäismitat: Paketin / lähetyksen enimmäistilavuus (pituus x leveys x korkeus) on 0,5 m3. Yhden sivun maksimipituus enintään 150 cm.

Enintään 5 pakettia per lähetys samalle vastaanottajalle.

Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.

Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä ja luovutetaan virallista henkilötodistusta vastaan.

Pakettia säilytetään maksutta 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjän kustannuksella lähtöpaikkakunnan Matkahuoltoon.

Paketissa ei voi lähettää helposti särkyvää tavaraa, vaarallisia aineita, eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Lähetä lähellä-paketti

Pikapaketti

Pikapaketti aikataulutetaan lähetyshetkellä.
Paketti kuljetetaan ensimmäisellä mahdollisella yhteydellä (tai lähettäjän valitsemalla yhteydellä), lähtö- ja määränpaikasta riippuen parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Vastaanottopäässä pikapaketille voidaan sopia etukäteen nouto myös suoraan bussista. Muussa tapauksessa Pikapaketti on noudettavissa sovittuna ajankohtana Matkahuollon taikka Matkahuolto-asiamiehen toimipisteestä. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.

Max. paino 55 kg, Monikollilähetyksen yhteenlaskettu paino max. 100 kg, Max. pituus x korkeus x leveys=0.5m3

Enintään 5 pakettia per lähetys samalle vastaanottajalle.

Pikapakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa.

Paketti luovutetaan virallista henkilötodistusta vastaan.

Pakettia säilytetään maksutta saapumisilmoituksen lähetyspäivä ja sitä seuraavat 4 arkipäivää. Sen jälkeen säilytyksestä peritään varastointipalvelumaksu. Pakettia säilytetään yhteensä 14 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle, jollei muuta ole sovittu, ja lähettäjän kustannuksella.

Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Pikapaketti noudolla
Tuotekuvaus sama kuin Pikapaketilla mutta se sisältää noudon määritellystä osoitteesta.
Nouto on tilattava erikseen numerosta 020 710 5024

Siirry lähettämään pikapaketti

Jakopaketti

Jakopaketti tuodaan lähettäjän toimesta Matkahuollon tai Matkahuolto-asiamiehen toimipisteeseen. Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän saapumista seuraavana arkipäivänä.

Enimmäispaino 55 kg
Enimmäismitat Paketin enimmäistilavuus (pituus x leveys x korkeus) on 0,5 m3.
Enintään 10 pakettia per lähetys samalle vastaanottajalle.

Jakopakettiin kuuluu lähetysseuranta.

Yrityksille ei jaosta ilmoiteta erikseen, vaan jakelu hoidetaan klo 8–16 välisenä aikana. Kuluttajajakeluissa vastaanottajalle ilmoitetaan saapuneesta paketista puhelimitse ja sovitaan jakeluaika.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta ja pakettia ei voida jakaa, säilytetään pakettia maksutta saapumisilmoituksen lähetyspäivä ja sitä seuraavat 4 arkipäivää. Sen jälkeen säilytyksestä peritään varastointipalvelumaksu. Pakettia säilytetään yhteensä 14 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle, jollei muuta ole sovittu, ja lähettäjän kustannuksella.

Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Jakopaketti noudolla
Tuotekuvaus sama kuin Jakopaketilla mutta se sisältää noudon määritellystä osoitteesta.
Nouto on tilattava erikseen numerosta 020 720 8488.

Tee jakopaketti lähetys

Bussipaketti

Bussipaketti tuodaan itse Matkahuollon tai Matkahuolto-asiamiehen toimipisteeseen, mistä se on vastaanottopäässä myös noudettavissa.
Paketin toimitusaika on pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa. Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa.

Enimmäispaino 55 kg
Paketin enimmäistilavuus (pituus x leveys x korkeus) on 0,5 m3. Paketin maksimipituus 3 m
Max. 10 pakettia per lähetys, samalle vastaanottajalle.

Bussipakettiin kuuluu lähetysseuranta.

Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Bussipaketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan virallista henkilötodistusta vastaan. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja.

Bussipakettia säilytetään maksutta saapumisilmoituksen lähetyspäivä ja sitä seuraavat 4 arkipäivää. Sen jälkeen säilytyksestä peritään varastointipalvelumaksu. Pakettia säilytetään yhteensä 14 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle, jollei muuta ole sovittu, ja lähettäjän kustannuksella.

Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Lähetä bussipaketti

Kotijakelu

Kotijakelulähetys viedään lähettäjän toimesta Matkahuollon tai Matkahuolto-asiamiehen toimipisteeseen. Kotijakelu-paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1–3 arkipäivän kuluessa.

Enimmäispaino 55 kg
Enimmäismitat Paketin enimmäistilavuus (pituus x leveys x korkeus) on 0,5 m3.
Enintään 5 pakettia per lähetys samalle vastaanottajalle.

Kotijakelu-lähetykselle kuuluu lähetysseuranta.

Kotijakelusta kontaktoidaan vastaanottajaa tekstiviestillä ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän sovitun mukaan seuraavana arkipäivänä.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta ja pakettia ei voida jakaa, säilytetään pakettia maksutta yhteensä 14 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle lähettäjän kustannuksella.

Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä.

Kotijakelu noudolla

Nouto on tilattava erikseen numerosta 020 752 8488.

Luo kotijakelu lähetys >

HUOM. Postin osoitekortit ovat voimassa 14 päivää tilauksesta.