Hinnan määrittely

Kuljetuksen hinnan saat Shipitin lähetystyökalun avulla. Tähän voidaan lisätä asiakkaan toimesta erikseen valittava lisävakuutusmaksu. Hintoihin sisältyy kuljetus, arvonlisävero, mahdolliset tietullimaksut sekä polttoainelisä.

Huomioithan että lähetyslaskurin antamat hinnat pätevät vain, jos antamasi lähetystiedot on ilmoitettu ja täytetty oikein. Mahdolliset lisäkustannukset laskutetaan jälkikäteen.

Asiat, joista voi aiheutua hintaan lisäkustannuksia:

1. Väärin täytetty paino

2. Väärin täytetyt mitat. Kaikki lähetyksen uloumat on otettava huomioon lähetystä mitoittaessa

3. Lähetyksen muoto. Varsinkin lavalähetyksissä on huomioitava, jos lähetyksen päälle ei pysty lastaamaan.

4. Puuttuvat tai virheelliset asiakirjat

5. Väärä tai virheelliset osoitetiedot, esim. puuttuva asunto-, rappu- tai postinumero

6. Lähetyksen uudelleenohjaus toiseen osoitteeseen

7. Jaettavissa ja noudettavissa lähetyksissä asiakkaalle on oltava esteetön pääsy, muuten voidaan veloittaa hukkakäynnistä.

8. Jos asiakasta ei tavoiteta noudon tai jaon yhteydessä. Tai jos vastaanottaja ei ota pakettia vastaan

9. Mahdolliset tullausmaksut ja verot

10. Jos paketti on huonosti pakattu ja se aiheuttaa vaurioita muihin lähetyksiin

11. Vaaralliset aineet ja kielletyt lähetykset. Nämä varioivat kohdemaan mukaan

12. Jos osoitekortti irtoaa kuljetuksen aikana

13. Varastointimaksu, jos vastaanottaja ei nouda lähetystä tietyn ajan sisällä. Alla lisätietoa eri lähetystapojen varastointimaksuista.

14. Noutamattomat lähetykset ja asiakaspalautukset

15. Jos haluat että Shipit luo lähetyksen puolestasi joka on mahdollista toteuttaa suoraan sivujemme kautta, veloitamme tästä 15 € + 24 % alv manuaalisen työn lisää. EU ulkopuoleisissa lähetyksissä summa on alv 0 %.

16. Lisäpalvelut ovat maksullisia, nämä ilmoitetaan Shipitin lähetyslaskurissa joko mittojen ja painon perusteella tai valitun lisäpalvelun mukaan. Esimerkkinä Shipit laskee automaattisesti suurille paketeille lisät, tai ulkomailla ja kotimaassa kaukoalueen lisät ym.

  • HUOM: Palvelumuutos menee kuljetusyhtiöiden lisämaksujen perusteella, esim. Postin kautta kustantaa 15.9 € + alv + uuden kuljetuksen hinta jos lähetys on jo liikkeellä, varmistathan että vastaanottajan tiedot ja mahdollinen noutopiste on valittu oikein.