Yksi palvelu ja käytössäsi ovat kaikki tunnetuimmat kuljetusyhtiöt.

Shipit-palvelun avulla voit integroida DB Schenkerin kotimaan paketti- ja lavapalvelut verkkokauppaasi, pystyt myös hyödyntämään helppoa TMS-järjestelmäämme pakettien ja lavalähetyksien tekemiseksi. Lataa DB Schenker logo.

DB Schenker on maailmanlaajuinen logistiikkakumppani, joka tarjoaa monenlaisia ratkaisuja niin ison kuin pienenkin yrityksen kuljetuksiin ja varastointiin. Vuonna 2016 DB Schenker toimitti noin 8 miljoonaa kotimaan pakettia. Myös yksityiset voivat hyödyntää DB Schenkerin palveluita, sillä lähetät pakettisi kätevästi yli 1100 DB Schenkerin noutopisteestä. Laajat palvelut sopivat myös hyvin verkkokaupoille!

Lisätietoa DB Schenkerin palveluvalikoimasta

Onko sinulla kivijalkamyymälä? Toivotatko uudet asiakkaat tervetulleiksi? Tartutko mahdollisuuteen tehdä lisämyyntiä? Mikset ryhtyisi DB Schenkerin noutopisteeksi? Liittyminen on ilmaista eikä noutopisteenä toimiminen vaadi kassapääte- tai tietojärjestelmäinvestointeja. Kaikki hoituu mobiilisovelluksella, joka on suomalainen innovaatio. Ja mikä parasta, mikä tahansa yritys missä tahansa voi hakeutua mukaan. Lue lisää ja ryhdy Noutopisteeksi!

Shipitin avulla saat integroitua DB Schenkerin noutopistehaun noutopistepaketeille sekä muut pakettipalvelut verkkokauppaasi.

DB Schenkerin palvelut

Shipitin kautta tilaat seuraavia DB Schenkerin kotimaan kuljetuspalveluita:

 • DB Schenkerin noutopistejakelu alle 20 kg:n lähetyksille
 • DB SCHENKERparcel-pakettipalvelut
 • DB SCHENKERsystem -kappaletavarapalvelut alle 2500 kg:n lähetyksille

Kaikkiin lähetyksiin sisältyy seuranta.


DB Schenkerin palvelut hinnoitellaan rahdituspainon perusteella, lue lisää rahdituspainosta ja sen perusteista.

 

DB SCHENKERparcel

DB SCHENKERparcel -pakettipalvelussa lähetys noudetaan yrityksistä ja ne toimitetaan vastaanottajalle kuittausta vastaan. Parcel-palvelut sopivat enintään 99 kg painaville lähetyksille, jotka koostuvat alle 30 kg painavista paketeista. DB Schenker toimittaa kaupunkialueiden lähetykset perille seuraavana työpäivänä klo 12 mennessä, ja muiden alueiden lähetykset seuraavana työpäivänä klo 16 mennessä. Nouto- ja toimitusajoilla on paikkakuntakohtaisia poikkeuksia.

Lue lisää DB SCHENKERparcel-palveluista

Seuraa pakettipalvelun lähetyksiä

 

DB SCHENKERsystem

DB SCHENKERsystemin -kappaletavarapalvelussa lähetykset noudetaan yrityksistä ja toimitetaan vastaanottajalle kuittausta vastaan. System-palvelut ovat omiaan samalle vastaanottajalle toimitettaviin lähetyksiin, jotka paivanat enintään 2500 kg. Yksittäisen kollin enimmäispaino on 1200 kg.

Kappaletavaralähetykset toimitetaan pääsääntöisesti vuorokaudessa kaikkialle Suomeen. Toimitusajoilla on paikkakuntakohtaisia poikkeuksia.

Lue lisää DB SCHENKERsystem-palvelusta

Seuraa kappaletavaralähetyksen kulkua

HUOM. DB Schenkerin osoitekortit ovat voimassa 14 päivää tilauksesta.

DB Schenker Noutopistepaketti 

 • Lähetyksen paino 0-20 kg
 • Pisin mitta 200cm
 • Maksimi tilavuus 144 litraa
 • Palvelu on rahdituspainoperusteinen
 • Mittojen mukainen sallittu rahdituspaino max 0-36kg

 

DB Schenker Noutopistepaketti hinnasto

Tilavuuspaino kg Hinta € (alv0%)
0 - 14,99* 5,97
15 - 20* 10.92

*Rahdituspainon lasket Pituus*leveys*korkeus m * 250kg/m3 

Kurkkaa tarkemmat ohjeet rahdituspainosta

 

DB Schenker noutopistejakelu

DB Schenkerin noutopisteverkosto koostuu yli 1100 noutopisteestä, jotka ovat auki aamusta iltaan. DB Schenker toimittaa yrityksistä noudetut paketit pääsääntöisesti 1–3 arkipäivässä ja noutopisteeseen lähetettäväksi jätetyt paketit 2–5 arkipäivässä.

Etsi noutopistehausta sinulle ja pakettisi vastaanottajalle parhaiten sopivimmat DB Schenkerin noutopisteet DB Schenkerin noutopistehausta. Vie pakettisi valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen tai yritysasiakkaana sovi lähetyksillesi erillisnouto. DB Schenker toimittaa pakettisi vastaanottajalle valittuun noutopisteeseen ja hänelle lähetetään tekstiviesti kun paketti on noudettavissa. Paketin nouto onnistuu näyttämällä lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, passi tai henkilökortti).

Verkkokaupan palautukset hoituvat vaivattomasti alkuperäisellä lähetystunnisteella. Asiakkaasi tarvitsee vain ilmoittaa sinulle palautuksesta ja viedä paketti DB Schenkerin noutopisteeseen.

Lue lisää DBS noutopistejakelusta

Hae lähimmät DB Schenkerin noutopisteet


Tilaa kuljetus verkossa:

 • Tilaa ja maksa kuljetus
 • Tulosta saamasi viivakoodillinen osoitelappu ja kiinnitä se pakettisi päälle
 • Vie paketti valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Kerro kassalla, että DB Schenker kuljettaa pakettisi perille

Tilaa kuljetus mobiilissa:

 • Tilaa ja maksa kuljetus
  Lataa saamasi viivakoodillinen osoitelappu puhelimeesi
 • Vie paketti valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Kerro kassalla, että DB Schenker kuljettaa sen perille
 • Näytä puhelimestasi joko osoitelapun viivakoodi tai 888-alkuinen lähetystunniste. Noutopisteen kassa tulostaa pakettiisi tarvittavan viivakoodillisen osoitelapun.