Yksi rekisteröinti, yksi integraatio, yksi lasku – kaikki toimitustavat!

Rekisteröidy

Kuljetukset verkkokauppiaille – Suomen käytetyimmät kuljetustavat nyt yhdellä sopimuksella.

Tehosta kaupankäyntiä lisäämällä Suomen käytetyimmät kuljetuspalvelut verkkokauppaasi. Palvelemme erikokoisia verkkokauppoja ja Shipitin toimitustavat ovatkin saatavilla kaikille suosituimmille verkkokauppa-alustoille.

Shipitin avulla saat yhdellä sopimuksella kaikki asiakkaasi suosimat kuljetuspalvelut, niin kotimaan- kuin ulkomaankauppaan. Laajan Kuljetusyhtiö-valikoimamme avulla yhdistät suosituimmat toimitustavat, kuten mm. Postin, Matkahuollon, UPS:n, DB Schenkerin ym. palvelut. Samalla saat käyttöösi myös koko Suomen kattavimman noutopiste- sekä pakettiautomaattiverkoston kotimaassa ja ulkomaille.

Käytössäsi ovat joko Shipitin ennakkoon neuvotellut kuljetussopimukset tai voit hyödyntää omia kuljetussopimuksiasi. Voit myös yhdistellä omia ja Shipitin sopimuksia; ilmoita vain oma sopimuksesi Shipitin asiakaspalveluun ja valitse lisäksi muita kuljetusyhtiöitä käyttäen Shipitin lisäosaa.

Logistiikka ja kuljetukset ovat tärkeä osa verkkokaupan asiakaskokemusta ja kannattavuutta! Tarjoammekin Suomen kattavimman määrän noutopisteitä sekä pakettiautomaatteja - yli 5000 pistettä ympäri Suomea!

 

Shipit on saatavilla mm. seuraaville verkkokauppa-alustoille 

 

Muut järjestelmät, toiminnanohjaus, WMS ja CRM-järjestelmät

 

Aktivoidaksesi Shipitin API-tunnuksen verkkokaupan lisäosaa varten, tulee sinun olla Shipitin laskutusasiakas tai tallettaa saldoa Shipit-lompakkoon. 

 

Palvelun ominaisuuksia verkkokauppiaille

 • Maksat vain tehdyistä lähetyksistä
 • Osoitekorttien tulostus ja EDI-lähetykset
 • Osoitekorttien massatulostukset
 • Verkkokaupan asiakaspalautukset
 • Laaja noutopisteverkosto - lähetykset pakettiautomaatteihin ja noutopisteisiin
 • Suomen kattavin määrä noutopisteitä - käytössäsi yli 5000 pistettä ympäri Suomea
 • Ovelta ovelle palvelut
 • Kuriiripalvelut & Express lähetykset
 • Yhdistä monta verkkokauppaa yhdelle laskulle
 • Kilpailukykyiset hinnat suuremmillekin lähettäjille
 • Laskutusasiakkaana saat kaikki kuljetuspalvelut kätevästi yhdellä laskulla, lue lisää maksutavoistamme
 • Verkkokaupan ohi tulleet tilaukset kätevästi Shipitin TM-järjestelmän avulla (transport management system)
 • Selkeä tilaushistoria ja osoitekirja
 • Tuonti ja vienti rahti
 • Varastointipalvelut
 • Omien kuljetusyhtiöiden asiakasnumeroiden käyttö
 • Verkkokauppa-alustojen lisäosat löydät täältä 

 

Esimerkkejä lähetyshinnoista

Palvelumme avulla saat verkkokauppaasi käyttöön myös muita suosittuja kuljetuspalveluita kuten tunnin pikatoimitukset ja saman päivän jakelut. Kysy näistä lisää asiakaspalvelustamme ja me autamme sinua valitsemaan parhaat kuljetuspalvelut asiakkaillesi. 

Alla muutamia esimerkkihintoja rekisteröityineille yritysasiakkaille. Jos olet aktiivisempi lähettäjä niin olethan suoraan yhteydessä myyntiimme myynti at shipit.fi tai jätä yhteydenottopyyntö. Hinnat sisältävät polttoainelisän. 1.3.2024* Hinnaston hinnat voimassa alkaen 1.3-24

Vallitsevan maailmantilanteen johdosta polttoainelisä elää jatkuvasti, joten hinnastot saattavat muuttua viikoittain jopa päivittäin. Ajankohtaiset lähetyshinnat löydät aina lähetyslaskuristamme. 
KULJETUSYRITYS PALVELU PAINO (kg) HINTA €*
DB Schenker Noutopistepaketti 0,00-19.99 5,51
Matkahuolto Lähellä-paketti 0,00-2,00 5,72
Matkahuolto XXS-paketti 0,00-30,00 4,30
Matkahuolto Kotijakelu 0,00-2,00 12,12
Posti Postipaketti 0,00-2,00 6,63


*Hinnat ovat toistaiseksi palvelussa saatavilla olevia hintoja ja ne saattavat muuttua. Huomioithan, että hintamme pitävät sisällään kaikki lisät esim. polttoainelisän. Näiden lisien muutokset heijastuvat suoraan hintoihin, jotka palvelussa ovat esillä. Hinnat esitetty alv 0 %.

Matkahuollon esimerkkihinnastot 

Alla muutamia esimerkkihintoja ja ladattavia hinnastoja rekisteröityneille lompakko/laskutus asiakkaille 1.3.2024 lähtien, jos olet aktiivisempi lähettäjä, olethan suoraan yhteydessä Shipitin myyntiin lähetyshinnoista. Hinnat sisältävät 1.3.2024 tarkistetun polttoainelisän.

Matkahuollon XXS- sekä Lähellä- paketit voidaan toimittaa itse mihin tahansa Matkahuollon toimipisteeseen, kuten Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiehen pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Voit jättää lähetykset myös kauppoihin ja kioskeihin käyttämällä paketista löytyvää aktivointikoodia, tarvittaessa ilman osoitekorttia. Vastaanottaja noutaa lähetyksen samaisista pakettipisteistä.

KULJETUSYRITYS PALVELU PAINO (kg) HINTA €*
Matkahuolto Lähellä-paketti 0,00-2,00 5,72 €
Matkahuolto XXS-paketti 0,00-30,00 4,30 €


*Matkahuollon palveluissa Shipit on pitänyt lähetykset kg-perusteisina 0.07 m3 asti, esim. 40x40x40cm paketti hinnoitellaan vielä lähetyksen varsinaisen painon perusteella. Tästä eteenpäin toimitustapa on tilavuuspainoperusteinen.

Lataa Shipitin Matkahuolto-hinnasto >

DB Schenkerin esimerkkihinnastot

KULJETUSYRITYS PALVELU PAINO (kg)* HINTA €*
DB SCHENKER Noutopistepaketti 0,00-19,99 5,51 €
DB SCHENKER   20-36 8,54 €


*DB Schenker-palvelut ovat tilavuuspainoperusteisia.

Lataa Shipitin DB Schenker-hinnasto >

Postin esimerkkihinnastot

KULJETUSYRITYS PALVELU PAINO (kg)* HINTA €*
Posti Postipaketti 0,00-2,00 6,63 €

*Postin kotimaanpalvelut ovat tilavuuspainoperusteisia.

Lataa Postin kotimaan hinnastot >

Kansainvälinen verkkokauppa

Shipitin avulla aloitat kansainvälisen kaupan yhtä helposti kuin kotimaassa. Lisää kauppasi kassalle mm. Bringin, GLS:n, Postin, Postnordin ja UPS:n palvelut, asiakkaillesi tutut kuljetuspalvelut antavat kaupallesi luotettavuutta ja lisäävät kauppaa. Perus pakettipalveluiden lisäksi järjestät kauttamme tarvittaessa myös tuonti- ja vientirahdin. Pyydä rahtilähetyksistä erillinen tarjous, niin autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot.

Esimerkkihintoja EU:n sisäisistä lähetyksistä >

Sinua saattaisi myös kiinnostaa

Shipit on toiminut usean vuoden ajan kumppaninamme LED-tuotteidemme toimituksissa. Verkkokauppaintegraatio toimii hyvin ja tilaustenkäsittelijän on helppo lähettää erilaisia paketteja nopealla aikataululla. Mikäli toimituksissa on ollut epäselvyyksiä, on Shipitin asiakaspalvelu selvittänyt ongelmat ripeästi suoraan kuljetusyrityksen kanssa. Olemme erittäin tyytyväisiä asiakkaita!

https://valotehdas.fi
Johanna Lepistö, Myyntivastaava - Valotehdas.fi Johanna Lepistö Myyntivastaava - Valotehdas.fi
Shipit on huikean hyvä kumppani verkkokauppiaalle - olemme tehneet heidän kanssaan yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Asiakaspalvelu auttaa monissa erilaisissa pulmatilanteissa nopeasti ja asiantuntevasti. Säännöllinen vuoropuhelu on auttanut meitä valitsemaan oikeat toimitustavat eri maihin ja se on auttanut meitä kansainvälistymään kustannustehokkaasti. Jatkuva tuotekehitys on pitänyt Shipitin myös kumppanina, jonka tilalle ei ole tarvinnut missään vaiheessa etsiä uutta toimijaa. Suosittelen lämpimästi Shipittiä kaikille verkkokauppiaille! 
https://vibae.com
Hannu Salminen, Kasvu & menestys VIBAe Oy Hannu Salminen Kasvu & menestys VIBAe Oy
GROOM Parturit on vuonna 2005 perustettu parturiketju, ja verkkokauppamme kautta tarjoamme myös hius- ja partatuotteita niin kuluttajille kuin yritysasiakkaille.
Shipit on ollut loistava kumppani pk-yrityksen tarpeisiin, ja palvelun kautta saamme paketit sekä B2B- että B2C-asiakkaillemme sekä Suomessa että ulkomailla: Shipit tarjoaa laajasti eri kuljetusyhtiöiden toimitustavat käyttöömme, ja mahdollistaa myös verkkokaupan kansainväliset lähetykset kilpailukykyisin hinnoin. Asiakaspalvelu on toiminut erinomaisesti ja olemme aina saaneet nopeasti vastauksen juuri meille sopivassa kanavassa, olipa se chatti, sähköposti tai puhelin. Shipitin asiantuntijuus ja palveluhenkisyys vakuutti jo kilpailutusvaiheessa, emmekä ole joutuneet pettymään! Voimme lämpimästi suositella Shipitiä logistiikkakumppaniksi.
https://groom.fi/
 
Sami Heino, GROOM Parturien omistaja Sami Heino GROOM Parturien omistaja

Shipitin hyödyt verkkokaupoille

 • Vertaile lähetysvaihtoehtoja
 • Säästä aikaa ja rahaa
 • Ei piilokuluja

Usein kysyttyä

 • Mistä saan osoitekortit?

  Osoitekortit saat tulostettua heti tilauksen tehtyäsi. Saat tulostettua osoitekortit myös tilaushistoriasta, ja koko päivän tilaukset yhdellä kertaa jos näin haluat. Mikäli käytössäsi on Shipit-lisäosa niin saat osoitekortit ladattua myös suoraan verkkokaupan hallintaan.

 • Saanko integroitua Shipitin palvelut verkkokauppaani?

  Kyllä onnistuu. Shipitillä on tällä hetkellä valmiit versiot Clover Shop, Ecwid, LiteCart, Magento 2.0, MyCashflow, Opencart, PrestaShop, ProCart, Refox, Shopify, Tremedia, WooCommerce ja lisää tulossa pian. Shipitillä on avoin rajapinta mikäli teillä on tarvetta tehdä suora integraatio Shipitin TMS-järjestelmään. Täältä löydät valmiit integraatiomoduulit verkkokaupoille.

 • Miten hyödyn Shipitin käytöstä?

  Shipitissä rekisteröidyt kerran ja saat verkkokaupallesi kaikki käytetyimmät lähetystavat. Et tarvitse omaa asiakasnumeroa eri kuljetusyritysten kanssa. Hoidamme myös tuontitilaukset lähetyksillesi ulkomailta.

  Vähennät manuaalista työtä ja virheiden määrää kun annat asiakkaasi valita itselleen sopivin kuljetustapa jos kaupan kassalta ja siirrät asiakkaan valmiiksi täyttämät tiedot suoraan kuljetusyhtiölle ja osoitekortille.

 • Shipit moduuli käytössä mutta lähetyksiä ei saa tehtyä?

  Varmistathan että omat tiedot kohdasta saatava API avain ja API Secret on täytetty verkkokaupan puolella oikein - näiden tunnusten aktivointi vaatii joko laskutusasiakkuuden tai että Shipit lompakkoon on talletettu saldoa - jos et näistä huolimatta saa moduulia toimimaan niin otathan yhteyttä moduulin tekijään tai Shipitin asiakaspalveluun joko puhelimitse, chatin tai sähköpostin kautta niin autamme sinut käyntiin.

 • Miten käytän Shipitin palveluita?

  Rekisteröidy verkkosivuillemme ja pääset käyttämään lähetystyökalua. Voit integroida meidät suoraan sivuillesi. Tai ota yhteyttä niin selvitämme, onko verkkokauppa-alustallesi mahdollista rakentaa plug-in-toiminto. WooCommercelle sekä Magento 2.0 on plug-in toiminnot Shipit palveluun.

 • Mistä tulostan kuitin ja näen tilaukset jälkikäteen?

  Kyllä näet, mene kohtaan TEE LÄHETYS ja tilaukset. Täältä näet koko tilaushistoriasi ja pääset myös tulostamaan kuitit sekä osoitekortit jälkikäteen.

 • Miksi saan virheen: Failed to create Shipit shipment. Errors: The current user is not a billing customer nor has any wallet balance, sending a shipment is forbidden. (11)

  API-tunnuksien aktivoimiseksi tulee kauppiaan valita maksutapa >

OTA PALVELU KÄYTTÖÖN 1-2-3

 1. Rekisteröidy käyttäjäksi

   

  Rekisteröidy palveluumme yrityksenä >

  Noin 5-10 minuutin sisällä rekisteröitymisestä ilmestyvät henkilökohtaiset API-tunnukset omat tiedot / API alle.

 2. Asenna Shipit-lisäosa verkkokauppaasi

   

  Täältä löydät valmiit lisäosamme sekä rajapintakuvaukset mahdollisia integraatioita varten >

  Tarkista mitkä palvelut haluat lisätä verkkokauppaasi, huomioithan että asiakkailla on eri mieltymyksiä joten kattavat palvelut on hyvä olla esillä. Lue lisää mahdollisista kuljetuspalveluista täältä >

  Voit myös hyödyntää tarvittaessa omia asiakasnumeroita kuljetuksissa. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme joko chatin, puhelimen tai sähköpostin avulla, voit myös jättää tietosi meille yhteydenottolomakkeella.

 3. Aktivoi API-tunnukset

   

  Aktivoi API-tunnukset aktivoimalla maksutapa >

  Shipitin avulla teet myös verkkokaupan ohi tulleet tilaukset tarvittaessa suoraan sivuiltamme tee lähetys kohdasta >

  Tutustu käytännön ohjeisiin >

  Haluatko lisätietoa verkkokaupan logistiikasta? Lataa 70-sivuinen verkkokaupan logistiikkaopas >