Yksi rekisteröinti, yksi integraatio, yksi lasku – ja kaikki toimitustavat.

Rekisteröidy

Kuljetukset verkkokauppiaille

Palvelemme erikokoisia verkkokauppoja ja Shipitin toimitustavat ovat saataville kaikille suosituimmille verkkokauppa-alustoille.

Logistiikka ja kuljetukset ovat tärkeä osa verkkokaupan asiakaskokemusta ja kannattavuutta

Verkkokaupan kuljetus- ja toimitusvaihtoehdot vaikuttavat suoraan asiakaskokemukseen ja tätä kautta mm. kaupan konversioon ja palaavien asiakkaiden lisäostoihin. Voitkin parantaa kaupantekomahdollisuuksiasi ja palvella paremmin tarjoamalla asiakkaillesi parhaiten sopivan toimitustavan. Shipitin ja verkkokauppa-alustojen lisäosien avulla saat käyttöösi jopa 5000 pakettiautomaattia ja noutopistettä pelkästään Suomessa. Yhdellä sopimuksella teet myös kansainvälistä kauppaa kannattavammin, kuin koskaan. 

Suosituimmat kuljetuspalvelut yhdellä sopimuksella

Tehosta kauppaa ja ota Shipitin kuljetukset käyttöön verkkokaupassasi. Shipitin yhdellä sopimuksella kaikki asiakkaasi suosimat kuljetuspalvelut, niin kotimaan- kuin ulkomaankauppaan. Laajan Kuljetusyhtiö-valikoimamme avulla yhdistät suosituimmat toimitustavat, kuten mm. Postin, Matkahuollon, UPS:n, DB Schenkerin ym. palvelut. Samalla saat käyttöösi myös koko Suomen kattavimman noutopiste- sekä pakettiautomaattiverkoston kotimaassa ja ulkomaille.

Shipit on saatavilla mm. seuraaville verkkokauppa-alustoille

 

Aktivoidaksesi Shipitin API-tunnuksen verkkokaupan lisäosaa varten, tulee sinun olla Shipitin laskutusasiakas tai tallettaa saldoa Shipit-lompakkoon. 

Palvelun ominaisuuksia verkkokauppiaille

 • Maksat vain tehdyistä lähetyksistä
 • Osoitekorttien tulostus ja EDI-lähetykset
 • Osoitekorttien massatulostukset
 • Verkkokaupan asiakaspalautukset
 • Laaja noutopisteverkosto - lähetykset pakettiautomaatteihin ja noutopisteisiin
 • Ovelta ovelle palvelut
 • Kuriiripalvelut & Express lähetykset
 • Yhdistä monta verkkokauppaa yhdelle laskulle
 • Kilpailukykyiset hinnat suuremmillekin lähettäjille
 • Laskutusasiakkaana saat kaikki kuljetuspalvelut kätevästi yhdellä laskulla, lue lisää maksutavoistamme
 • Verkkokaupan ohi tulleet tilaukset kätevästi Shipitin TM-järjestelmän avulla (transport management system)
 • Selkeä tilaushistoria ja osoitekirja
 • Tuonti ja vienti rahti
 • Varastointipalvelut
 • Omien kuljetusyhtiöiden asiakasnumeroiden käyttö
 • Verkkokauppa-alustojen lisäosat löydät täältä 

 

DB Schenkerin, Matkahuollon & Postin hinnastot rekisteröityneille verkkokauppiaille

Alapuolelta voit ladata Shipitin kaikille rekisteröityneille verkkokauppiaille saatavilla olevat DB Schenkerin, Matkahuollon & Postin yrityshinnastot kotimaanlähetyksiin. Hinnat ovat saatavilla kaikille yritysasiakkaille, joilla on käytössä maksutapana lompakko tai laskutus. Hinnat sisältävät valmiiksi myös kaikki lisät, kuten voimassaolevan polttoainelisän. Kaikki hinnat ovat toistaiseksi voimassa olevia hintoja ja ne saattavat muuttua. 

Saat palvelumme kautta verkkokauppaasi käyttöön myös muita suosittuja kuljetuspalveluita. Kysy näistä lisää asiakaspalvelustamme ja me autamme sinua valitsemaan parhaat kuljetuspalvelut asiakkaillesi. 

Mikäli olet aktiivinen lähettäjä ja lähetysvolyymisi ovat kasvussa, niin pyydä meiltä tarjous kuljetuspalveluista. Kun pyydät meiltä tarjouksen, niin kerro lisätietoina, että minkäkokoisia lähetyksiä teet, minne ja kuinka paljon kuukaudessa, niin voimme paremmin auttaa sinua valitsemaan oikeat kuljetuspalvelut.

Verkkokauppiaiden kotimaanlähetyksien hinnastot:

DB Schenkerin hinnasto >
Matkahuollon hinnasto >
Postin hinnasto >

Kansainvälinen verkkokauppa

Ulkomaanlähetyksien osalta meillä on tarjottavana paljon erilaisia kuljetuspalveluita käyttöösi maailmanlaajuisesti. Saat kauttamme mm. suositut GLS:n, UPS:n ja Postin ulkomaanlähetyspalvelut sekä paljon muita hyviä vaihtoehtoja lähettämiseen. Alapuolelta voit katsoa esimerkkejä EU:n sisäisten lähetyksien hinnoista. Mikäli teet lähetyksiä ulkomaille, niin kerro meille tarkemmin tarpeestasi ja pystymme suosittelemaan sinulle parhaimpia palveluita tarpeeseesi. Lähetyspalveluiden lisäksi voit hankkia meiltä suoraan myös erilaisia rahtipalveluita, kuten vaikka tuontirahdin, jos tuot esimerkiksi myytäviä tuotteita Suomeen. Pyydä ulkomaanlähetyksistä erillinen tarjous, niin autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot. 

Esimerkkihintoja EU:n sisäisistä lähetyksistä > 

Esimerkkejä lähetyshinnoista

Alla muutamia esimerkkihintoja rekisteröityineille lompakko & laskutus asiakkaille. Jos olet aktiivisempi lähettäjä niin olethan suoraan yhteydessä Shipitin myyntiin lähetyshinnoista. Hinnat sisältävät polttoainelisän. 1.11.2021*

KULJETUSYRITYS PALVELU PAINO (kg) HINTA €*
DB Schenker Noutopistepaketti 0,00-14.99 5,51
Matkahuolto Lähellä-paketti 0,00-2,00 5,34
Matkahuolto XXS-paketti 0,00-30,00 3,99
Matkahuolto Kotijakelu 0,00-2,00 10,94
Posti Postipaketti 0,00-2,00 6,10


*Hinnat ovat toistaiseksi palvelussa saatavilla olevia hintoja ja ne saattavat muuttua. Huomioithan, että hintamme pitävät sisällään kaikki lisät esim. polttoainelisän. Näiden lisien muutokset heijastuvat suoraan hintoihin, jotka palvelussa ovat esillä. Hinnat esitetty alv 0 %.

Matkahuollon esimerkkihinnat 

Alla muutamia esimerkkihintoja ja ladattavia hinnastoja rekisteröityneille lompakko/laskutus asiakkaille 1.11.2021 lähtien, jos olet aktiivisempi lähettäjä niin olethan suoraan yhteydessä Shipitin myyntiin lähetyshinnoista. Hinnat sisältävät 1.11.2021 tarkistetun polttoainelisän.

KULJETUSYRITYS PALVELU PAINO (kg) HINTA €*
Matkahuolto Lähellä-paketti 0,00-2,00 5,34 €
Matkahuolto XXS-paketti 0,00-30,00 3,99 €


*Matkahuollon palveluissa Shipit on pitänyt lähetykset kg-perusteisina 0.07 m3 asti, esim. 40x40x40cm paketti hinnoitellaan vielä lähetyksen varsinaisen painon perusteella. Tästä eteenpäin toimitustapa on tilavuuspainoperusteinen.

Lataa Shipitin Matkahuolto-hinnasto >

DB Schenkerin esimerkkihinnat

KULJETUSYRITYS PALVELU PAINO (kg)* HINTA €*
DB SCHENKER Noutopistepaketti 0,00-14,99 5,51 €
DB SCHENKER   14,99-20,00 10,04 €


*DB Schenker-palvelut ovat tilavuuspainoperusteisia.

Lataa Shipitin DB Schenker-hinnasto >

Postin esimerkkihinnat

KULJETUSYRITYS PALVELU PAINO (kg)* HINTA €*
Posti Postipaketti 0,00-2,00 6,10 €

*Postin kotimaanpalvelut ovat tilavuuspainoperusteisia.

Lataa Postin kotimaan hinnastot >

Sinua saattaisi myös kiinnostaa

Very good user experience! -Alba-, madeofsundays.com -Alba- madeofsundays.com

Shipitin hyödyt verkkokaupoille

 • Vertaile lähetysvaihtoehtoja
 • Säästä aikaa ja rahaa
 • Ei piilokuluja

Usein kysyttyä

 • Mistä saan osoitekortit?

  Osoitekortit saat tulostettua heti tilauksen tehtyäsi. Saat tulostettua osoitekortit myös tilaushistoriasta, ja koko päivän tilaukset yhdellä kertaa jos näin haluat. Mikäli käytössäsi on Shipit-lisäosa niin saat osoitekortit ladattua myös suoraan verkkokaupan hallintaan.

 • Saanko integroitua Shipitin palvelut verkkokauppaani?

  Kyllä onnistuu. Shipitillä on tällä hetkellä valmiit versiot Clover Shop, Ecwid, LiteCart, Magento 2.0, MyCashflow, Opencart, PrestaShop, ProCart, Refox, Shopify, Tremedia, WooCommerce ja lisää tulossa pian. Shipitillä on avoin rajapinta mikäli teillä on tarvetta tehdä suora integraatio Shipitin TMS-järjestelmään. Täältä löydät valmiit integraatiomoduulit verkkokaupoille.

 • Miten hyödyn Shipitin käytöstä?

  Shipitissä rekisteröidyt kerran ja saat verkkokaupallesi kaikki käytetyimmät lähetystavat. Et tarvitse omaa asiakasnumeroa eri kuljetusyritysten kanssa. Hoidamme myös tuontitilaukset lähetyksillesi ulkomailta.

  Vähennät manuaalista työtä ja virheiden määrää kun annat asiakkaasi valita itselleen sopivin kuljetustapa jos kaupan kassalta ja siirrät asiakkaan valmiiksi täyttämät tiedot suoraan kuljetusyhtiölle ja osoitekortille.

 • Shipit moduuli käytössä mutta lähetyksiä ei saa tehtyä?

  Varmistathan että omat tiedot kohdasta saatava API avain ja API Secret on täytetty verkkokaupan puolella oikein - näiden tunnusten aktivointi vaatii joko laskutusasiakkuuden tai että Shipit lompakkoon on talletettu saldoa - jos et näistä huolimatta saa moduulia toimimaan niin otathan yhteyttä moduulin tekijään tai Shipitin asiakaspalveluun joko puhelimitse, chatin tai sähköpostin kautta niin autamme sinut käyntiin.

 • Miten käytän Shipitin palveluita?

  Rekisteröidy verkkosivuillemme ja pääset käyttämään lähetystyökalua. Voit integroida meidät suoraan sivuillesi. Tai ota yhteyttä niin selvitämme, onko verkkokauppa-alustallesi mahdollista rakentaa plug-in-toiminto. WooCommercelle sekä Magento 2.0 on plug-in toiminnot Shipit palveluun.

 • Mistä tulostan kuitin ja näen tilaukset jälkikäteen?

  Kyllä näet, mene kohtaan TEE LÄHETYS ja tilaukset. Täältä näet koko tilaushistoriasi ja pääset myös tulostamaan kuitit sekä osoitekortit jälkikäteen.

 • Miksi saan virheen: Failed to create Shipit shipment. Errors: The current user is not a billing customer nor has any wallet balance, sending a shipment is forbidden. (11)

  API-tunnuksien aktivoimiseksi tulee kauppiaan valita maksutapa >

OTA PALVELU KÄYTTÖÖN 1-2-3

 1. Rekisteröidy käyttäjäksi

   

  Rekisteröidy palveluumme yrityksenä >

  Noin 5-10 minuutin sisällä rekisteröitymisestä ilmestyvät henkilökohtaiset API-tunnukset omat tiedot / API alle.

 2. Asenna Shipit-lisäosa verkkokauppaasi

   

  Täältä löydät valmiit lisäosamme sekä rajapintakuvaukset mahdollisia integraatioita varten >

  Tarkista mitkä palvelut haluat lisätä verkkokauppaasi, huomioithan että asiakkailla on eri mieltymyksiä joten kattavat palvelut on hyvä olla esillä. Lue lisää mahdollisista kuljetuspalveluista täältä >

  Voit myös hyödyntää tarvittaessa omia asiakasnumeroita kuljetuksissa. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme joko chatin, puhelimen tai sähköpostin avulla, voit myös jättää tietosi meille yhteydenottolomakkeella.

 3. Aktivoi API-tunnukset

   

  Aktivoi API-tunnukset aktivoimalla maksutapa >

  Shipitin avulla teet myös verkkokaupan ohi tulleet tilaukset tarvittaessa suoraan sivuiltamme tee lähetys kohdasta >

  Tutustu käytännön ohjeisiin >

  Haluatko lisätietoa verkkokaupan logistiikasta? Lataa 70-sivuinen verkkokaupan logistiikkaopas >