Yksi rekisteröinti, yksi integraatio, yksi lasku – ja kaikki toimitustavat.

Rekisteröidy

Verkkokaupoille

Kuljetukset ovat tärkeä osa verkkokaupan asiakaskokemusta, paranna konversiota ja vähennä virheitä tarjoamalla asiakkaallesi mahdollisuus valita sopivin kuljetuspalvelu verkkokaupan kassalla. Shipitin avulla saat käyttöösi noin 3000 pakettiautomaattia ja noutopistettä ympäri Suomen!

Löydä itsellesi ja asiakkaillesi aina lähimmät pakettiautomaatit ja noutopisteet! Valitse sopivimmat toimitustavat lukuisten kuljetusyhtiöiden palveluista.

Ota yhteyttä jos haluat laskutusasiakkaaksi tai lisätietoa palveluistamme sekä hinnoittelusta.

Shipitin valmiit integraatiomoduulit verkkokaupoille löydät täältä.

Shipitillä nyt myös verkkokauppa tulostin- ja lähetystarvikkeita varten. Valikoimissa mm. tarratulostimia, monitoimilaitteita ja A5 osoitetarroja. Siirry verkkokauppaan >

Selkeä hinnoittelu – valitse sopivin!


Osoitekirjan avulla lähetät paketit entistä nopeammin, voit myös lisätä asiakkaan tiedot osoitekirjaan excel tiedoston avulla.

Alla muutamia esimerkkihintoja rekisteröityineille lompakko/laskutus asiakkaille, jos olet aktiivisempi lähettäjä niin olethan suoraan yhteydessä Shipitin myyntiin lähetyshinnoista. Hinnat sisältävät tämänhetkisen polttoainelisän. 1.1.2018*

KULJETUSYRITYS PALVELU PAINO (kg) HINTA €*
DB Schenker Noutopistepaketti 0,00-6.99 5,10
Matkahuolto Lähellä-paketti 0,00-2,00 5,65
Posti Postipaketti 0,00-5,00 5,39
Posti Kotipaketti 0,00-2,00 8,9
Posti Pikkupaketti 0,00-2,00 4,18

*Hinnat ovat toistaiseksi ohjelmassa esillä olevia hintoja ja ne saattavat muuttua. Huomioithan että hintamme pitävät sisällään kaikki lisät esim. polttoainelisän. Näiden lisien muutokset heijastuvat suoraan hintaan jotka ohjelmassa ovat esillä. Hinnat esitetty alv 0 %.

Ota yhteyttä >

Kokeile palveluamme, siirry paketin lähettämiseenRekisteröidy yrityskäyttäjäksi>

Very good user experience! -Alba-, madeofsundays.com -Alba- madeofsundays.com

Shipitin hyödyt verkkokaupoille

 • Vertaile lähetysvaihtoehtoja
 • Säästä aikaa ja rahaa
 • Ei piilokuluja

Usein kysyttyä

 • Mistä saan osoitekortit?

  Osoitekortit saat tulostettua heti tilauksen tehtyäsi. Saat tulostettua osoitekortit myös tilaushistoriasta, ja koko päivän tilaukset yhdellä kertaa jos näin haluat. Mikäli käytössäsi on Shipit-lisäosa niin saat osoitekortit ladattua myös suoraan verkkokaupan hallintaan.

 • Saanko integroitua Shipitin palvelut verkkokauppaani?

  Kyllä onnistuu. Shipitillä on tällä hetkellä valmiit versiot Clover Shop, LiteCart, Magento 2.0, MyCashflow, Opencart, PrestaShop, ProCart, Refox, Tremedia, WooCommerce, BETA-versio myös valmiina Shopifylle ja lisää tulossa pian. Shipitillä on avoin rajapinta mikäli teillä on tarvetta tehdä suora integraatio Shipitin TMS-järjestelmään. Täältä löydät valmiit integraatiomoduulit verkkokaupoille.

 • Miten hyödyn Shipitin käytöstä?

  Shipitissä rekisteröidyt kerran ja saat verkkokaupallesi kaikki käytetyimmät lähetystavat. Et tarvitse omaa asiakasnumeroa eri kuljetusyritysten kanssa. Hoidamme myös tuontitilaukset lähetyksillesi ulkomailta.

  Vähennät manuaalista työtä ja virheiden määrää kun annat asiakkaasi valita itselleen sopivin kuljetustapa jos kaupan kassalta ja siirrät asiakkaan valmiiksi täyttämät tiedot suoraan kuljetusyhtiölle ja osoitekortille.

 • Shipit moduuli käytössä mutta lähetyksiä ei saa tehtyä?

  Varmistathan että omat tiedot kohdasta saatava API avain ja API Secret on täytetty verkkokaupan puolella oikein - näiden tunnusten aktivointi vaatii joko laskutusasiakkuuden tai että Shipit lompakkoon on talletettu saldoa - jos et näistä huolimatta saa moduulia toimimaan niin otathan yhteyttä moduulin tekijään tai Shipitin asiakaspalveluun joko puhelimitse, chatin tai sähköpostin kautta niin autamme sinut käyntiin.

 • Miten käytän Shipitin palveluita?

  Rekisteröidy verkkosivuillemme ja pääset käyttämään lähetystyökalua. Voit integroida meidät suoraan sivuillesi. Tai ota yhteyttä niin selvitämme, onko verkkokauppa-alustallesi mahdollista rakentaa plug-in-toiminto. WooCommercelle sekä Magento 2.0 on plug-in toiminnot Shipit palveluun.

 • Näenkö tilaukset jälkikäteen?

  Kyllä näet, mene kohtaan TEE LÄHETYS ja tilaukset. Täältä näet koko tilaushistoriasi ja pääset myös tulostamaan kuitit sekä osoitekortit jälkikäteen.