Massa-ajot pakettikorteille ja rahtikirjoille

Onko tarve lähettää yrityslahjoja, näytekappaleita tai esimerkiksi joululahjoja asiakkaillesi. Shipitin avulla lähetät myös kausittaiset massalähetykset asiakkaillesi helposti.

Pyydä Shipitin asiakaspalvelusta csv-tiedosto täytettäväksi, niin luomme pakettikortit puolestasi.

Lisäpalveluna myös tulostamme ja lähetämme rahtikirjat yrityksellesi, pystyt tarvittaessa hankkimaan myös varastointi-, paketointi ja lähetyspalvelun kauttamme.