Shipit-toimitustavat Finqu-verkkokauppaan

Tehosta kauppaa ja ota käyttöön Shipit-toimitustavat Finqu-verkkokauppaan

Shipit-toimitustavat ovat valmiiksi integroituna ja heti käytettävissä kotimaisessa Finqu-kaupassa. Finqu on yksi Suomen suosituimmista monikanavaisen myynnin verkkokauppa-alustoista, jolla verkkokaupan perustaminen onnistuu minuuteissa.

Lue lisää Finqu-kaupasta täältä >.

Shipit on aktivoitavissa käyttöön helposti valmiiden sovellusten kautta. Käyttöönotto vaatii vain muutaman klikkauksen. Shipit toimii saumattomasti yhteen tilaushallinnan käsittelytoimintojen kanssa, jolloin erilaisten pakettien, toimitusten ja osoitekorttien luominen käy käden käänteessä. Toimitettaessa ulkomaille Finqun Pakkausapurin ja Shipitin hintahaun avulla saadaan toimitukselle aina oikea hinta helposti.

Lue lisää Shipit-toimitustapojen lisäämisestä omaan Finqu-verkkokauppaasi >

Valitse maksutapa jolla aktivoit API-tunnukset kaupallesi >

Finqun hallinnasta saat tehtyä rekisteröitymisen Shipitin palveluihin, voit myös rekisteröityä suoraan palveluumme yrityksenä ja lisätä API-tunnukset omat tiedot / API alta Finqu-kauppasi hallintaan.

Shipit-lisäosat ovat kolmansien osapuolien tekemiä, teknisissä asioissa voit olla suoraan yhteydessä lisäosan kehittäjään, vastaavasti pyrimme myös Shipitin asiakaspalvelussa auttamaan teitä parhaamme mukaan.