Shipitin integraatiot verkkokaupoille

Liitä Shipitin toimitustavat suoraan verkkokauppaasi. Tehosta kauppaa ja tarjoa asiakkaillesi sopivimmat toimitustavat noutopisteisiin, pakettiautomaatteihin, kotiinkuljetukset sekä pikkupaketit postiluukkuun jaettuna. Shipitin avulla saat käyttöösi Suomen käytetyimmät toimitustavat yhdellä integraatiolla. Käyttöösi saat mm. DB Schenkerin, Matkahuollon ja Postin pakettipalvelut kotimaahan sekä GLS, Postin, Postnordin sekä UPS palvelut ulkomaille. Shipitin toimitustavat saat liitettyä verkkokauppaasi integraatiomoduulin (plug-in) avulla ja pystyt halutessasi aloittamaan kansainvälisen kaupankäynnin vaikka heti. Shipit on oiva valinta Postin Smartship, Matkahuollon, DB Schenkerin tai muiden yksittäisten integraatioiden tilalle. Saat kustannustehokkaasti kaikki palvelut yhdellä laskulla ja lisäät samalla asiakkaillesi tarjoamia kuljetusvaihtoehtoja ja käyt tehokkaammin kauppaa.

Rekisteröitymällä Shipitin yritysasiakkaaksi generoidaan sinulle automaattisesti API tunnukset jotka löytyvät omat tiedot / API. Aktivoidaksesi API tunnukset tulee sinun hakea laskutusasiakkaaksi tai tallettaa saldoa Shipitin lompakkoon. Tämän jälkeen voit ottaa verkkokauppamoduulin käyttöösi. Laskutusasiakkaaksi hakeudut Shipitin asiakaspalvelun kautta joko yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalvelu@. Lompakkoon saat talletettua saldoa TEE LÄHETYS / Lompakko.

Shipitissä voit myös käyttää omia asiakasnumeroita, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos haluat että aktivoimme teille omat asiakasnumerot käyttöön.

Tältä näyttää Shipitin demokauppa >. Huomioithan että verkkokauppa-alustat toimivat erilailla ja tätä on mahdollista räätälöidä paremmin oman verkkokauppasi tarpeisiin sopivaksi. Tavallisessa verkkokaupassa hintalaskuria ei tarvita, joten lähetystapojen esittäminen verkkokaupan kassalla on nopeaa ja vaivatonta.

Shipitin integraatiomoduulit löytyvät seuraaville verkkokauppa-alustoille

Clover Shop

Clover Shop on suomalainen verkkokauppaohjelmisto. Shipit-moduuli on ohjelmiston vakio-ominaisuus ja helposti käyttöönotettavissa. Tutustu ohjelmistoon ja Shipitin Clover Shop -liitännäiseen täältä.

Clover Shopin Shipit-moduulilla luot helposti lähetykset Postin, Matkahuollon sekä DB Schenkerin kuljetustavoilla kotimaassa – lähetykset Postin pakettiautomaatteihin (Smartship), Matkahuollon nopeat bussipakettipalvelut sekä DB Schenkerin noutopistepalvelut – ja ulkomaille voit hyödyntää Postin, GLS:n, FedExin, Postnordin sekä UPS palveluita.

LiteCart

Ota käyttöön Shipitin toimitustavat Litecart -verkkokauppaan täältä.

LiteCart kauppiaana saat Shipit moduulin avulla käyttöösi Suomen suosituimmat kuljetustavat Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin tarjoamina. Shipitin avulla hoidat myös koti- ja ulkomaan rahtikuljetukset kätevästi yhdestä paikasta ja aikaa säästäen.

Magento 2.0

Lataa Shipitin toimitustavat Magento 2.0 -verkkokaupoille Markup.fi sivuilta täältä.

Markupin tekemällä Shipit moduulilla teet helposti lähetykset Suomen käytetyimmillä kuljetustavoille Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin avulla. Lähetät pakettisi suosittuihin Postin pakettiautomaatteihin, lähikauppoihin ja muhin noutopisteisiin – järjestät kotiinkuljetukset ja käyt kauppaa helposti myös ulkomaille Postin, GLS:n, FedExin, Postnordin ja UPS:n palveluilla. Optimoi koko lähetysketjusi ja hoida Shipitin avulla myös kuljetustilaukset kotimaan sekä ulkomaan rahdille kätevästi yhdestä paikasta ja yhdellä laskulla.

MyCashflow

Shipitin toimitustavat ovat saatavilla nappulan painalluksella kaikkiin MyCashflow -verkkokauppoihin. MyCashflow on yksi Suomen käytetyimmistä verkkokauppa-alustoista – palvelu on täysin kotimainen ja helppo ottaa käyttöön – sopii hyvin aloittelevan kuin vaativammankin verkkokauppiaan tarpeisiin. Lue lisää MyCashflowsta täältä.

MyCashflown Shipit moduulin avulla saat käyttöösi Suomen käytetyimmät Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin kotimaan pakettipalvelut ja käyt kauppaa helposti myös ulkomaille Postin, GLS:n, FedExin, Postnordin sekä UPS:n avulla. Shipitin avulla hoidat myös kotimaan kuljetustilaukset rahtipalveluille sekä ulkomaanrahdille.

PrestaShop

PrestaShop -verkkokauppiaat voivat ladata Shipitin toimitustavat verkkokauppaansa AHCOn tekemänä täältä.

PrestaShopin Shipit moduulilla luot helposti osoitekortit Suomen käytetyimmille kuljetuspalveluille Postille, Matkahuollolle sekä DB Schenkerille. Tarjoa verkkokauppasi kautta asiakkaillesi mahdollisuus valita Postin pakettiautomaattien, Matkahuollon lähellä-pakettien ja DB Schenkerin noutopistepakettien toimi- ja noutopisteet kätevästi yhdellä integraatiolla ja ilman sopimusneuvotteluita.

HUOM: Kyseinen moduuli vaatii PHP 7 toimiakseen, PHP 5.6 tulisi päivittää uudemmaksi.

ProCart

Procart on valmis verkkokauppaohjelmisto ja avaamalla verkkokaupan Procartiin on sinulla mahdollisuus ottaa käyttöösi Shipit moduuli verkkokauppasi toimitustapoja varten. Tutustu Procartin -verkkokauppaohjelmistoon täältä.

ProCart asiakkaana saat Shipit-moduulin avulla integroitua Suomen käytetyimmät toimitustavat verkkokauppaasi yhdellä kertaa – käyttöösi saat mm. Postin pakettiautomaatit ja postipaketit, Matkahuollon ja DB Schenkerin pakettipalvelut – käyt tehokkaasti kauppaa kotimaassa sekä ulkomaille.

Tremedia

Tremedian verkkokauppa-asiakkaana sinulla on mahdollisuus hyödyntää Shipitin toimitustapamoduulia pakettilähetyksillesi. Tutustu Tremediaan täältä.

Tremedian Shipit-moduulilla liität verkkokauppaasi helposti Postin, Matkahuollon sekä DB Schenkerin pakettipalvelut.

WooCommerce

WooCommerce verkkokauppiailla on mahdollisuus integroida Shipitin toimitustavat suoraan verkkokauppaansa.

  • Markup.fi, Shipitin toimitustavat WooCommerce -verkkokaupoille ovat ladattavissa täältä.
  • Sivustonikkari, Shipit toimitustavat WooCommerce -verkkokauppa-alustan käyttäjille ovat ladattavissa täältä.

Valitse verkkokauppaasi Suomen käytetyimmät kuljetustavat yhdellä rekisteröinnillä, yhdellä integraatiolla ja yhdellä laskulla. Shipitin avulla saat yhdellä kertaa Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin palvelut kotimaassa. Laaja noutopistevalikoima kattaa Postin pakettiautomaatit (Smartpost), Postin toimipisteet, Pikkupaketit, Matkahuollon bussi- ja lähellä-pakettipalvelut sekä DB Schenkerin noutopistepaketit. Shipitin avulla hoidat myös koti- ja ulkomaan kuljetustilaukset rahtilähetyksille ja käyt tehokkaasti kauppaa ulkomaille mm. Postin, GLS:n, FedExin, Postnordin sekä UPS:n avulla.

Teknisissä asioissa ole yhteydessä suoraan verkkokauppamoduulien tekijöihin. Shipitin asiakaspalvelu avustaa sinua myös tarvittaessa.