Shipitin integraatiot verkkokaupoille

Toimitustavat ovat tärkeä osa verkkokaupan asiakaspalvelukokemusta. Liitä Shipitin toimitustavat suoraan verkkokauppasi kassalle ja tehostat kauppaa sekä parannat konversiota. Tarjoa asiakkaillesi sopivimmat toimitustavat, lähimmät noutopisteet ja liitä pakettien seuranta osaksi asiakaskokemusta. Shipitin avulla lähetät paketit noutopisteisiin, pakettiautomaatteihin, kotiinkuljetukset sekä pikkupaketit postiluukkuun jaettuna.

Shipitin avulla saat käyttöösi Suomen käytetyimmät toimitustavat yhdellä integraatiolla. Käyttöösi saat mm. DB Schenkerin, Matkahuollon ja Postin pakettipalvelut kotimaahan sekä GLS, Postin, Postnordin sekä UPS palvelut ulkomaille. Shipitin toimitustavat saat liitettyä verkkokauppaasi integraatiomoduulin (plug-in) avulla ja pystyt halutessasi aloittamaan kansainvälisen kaupankäynnin vaikka heti. Shipit on oiva valinta Postin Smartship, Matkahuollon, DB Schenkerin tai muiden yksittäisten integraatioiden tilalle. Saat kustannustehokkaasti kaikki palvelut yhdellä laskulla ja lisäät samalla asiakkaillesi tarjoamia kuljetusvaihtoehtoja ja käyt tehokkaammin kauppaa.

Lue lisää tarjoamistamme kuljetustavoista >

Rekisteröitymällä Shipitin yritysasiakkaaksi generoidaan sinulle automaattisesti API tunnukset jotka löytyvät omat tiedot / API. Aktivoidaksesi API tunnukset tulee sinun hakea laskutusasiakkaaksi tai tallettaa saldoa Shipitin lompakkoon. Tämän jälkeen voit ottaa verkkokauppamoduulin käyttöösi. Laskutusasiakkaaksi hakeudut Shipitin asiakaspalvelun kautta joko yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalvelu@. Lompakkoon saat talletettua saldoa TEE LÄHETYS / Lompakko.

Shipitissä voit myös käyttää omia asiakasnumeroita, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos haluat että aktivoimme teille omat asiakasnumerot käyttöön.

Kolmansien osapuolten tekemät Shipit integraatiomoduulit löytyvät seuraaville verkkokauppa-alustoille

 

AI Commerce

AI Commerce on kauppiasvetoinen verkkokauppa-alusta, jolla on helppoa, nopeaa sekä vaivatonta pyörittää suuria verkko- ja kivijalkakauppoja, myymäläketjua, tukkukauppaa tai näiden yhdistelmää. AI Commerce -verkkokauppa-alusta tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet verkkokaupan rakentamiseen. Lue lisää AI Commerce integraatiosta.

 

Clover Shop

Tutustu ohjelmistoon ja Shipitin Clover Shop -liitännäiseen täältä.

Clover Shopin Shipit-moduulilla luot helposti lähetykset Postin, Matkahuollon sekä DB Schenkerin kuljetustavoilla kotimaassa – lähetykset Postin pakettiautomaatteihin (Smartship), Matkahuollon nopeat bussipakettipalvelut sekä DB Schenkerin noutopistepalvelut – ja ulkomaille voit hyödyntää Postin, GLS:n, FedExin, Postnordin sekä UPS palveluita.

 

Ecwid

Shipitin Ecwid-isäosalla saat kaikki suosituimmat kuljetuspalvelut monikanavaiseen Ecwid-verkkokauppaasi aina koti- ja ulkomaanlähetyksiin. Lue Ecwidistä lisää täältä.

 

Evolution Solutions

Evolution Solutions Oy on kotimainen ohjelmistotalo ja e-liiketoiminnan asiantuntijayritys, joka on räätälöinyt verkkokauppoja asiakkailleen jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan! Evolution Solutions toimii avaimet käteen periaatteella, eli sillä välin kun Evolution Solutions rakentaa sinulle juuri sinun näköisen verkkokaupan ja asentaa halutettasi Shipitin kauppasi kassalle, sinä voit keskittyä olennaiseen – ydinliiketoimintaansi. Lue lisää Evolution Solutions integaartiosta.

 

Finqu

Tutustu Shipitin Finqu-lisäosaan täältä >

Shipitin Finqu-lisäosan avulla pystyt lisäämään myös Shipitin hintahaun ulkomaille ja käymään helposti kauppaa myös kansainvälisesti. Finqun asiakkaana saat käyttöösi Shipitin kaikki kuljetustavat mm. DB Schenkerin, Matkahuollon, Postin, Bring, FedEx, GLS, Postnord ja UPS kuljettamina.

 

Johku

Johkulla myyt fyysisiä tuotteita sekä aikaan sidottuja tuotteita verkkokaupassa ja kivijalassa. Kauppiaana saat käyttöösi Shipitin laajan kuljetusvalikoiman ja Johkun kaikki ominaisuudet ilman kiinteitä kuluja. Maksat ainoastaan toteutuneesta myynnistä - ei kuukausimaksuja eikä muita piilokuluja. Lue lisää Johkusta.

 

Lunni

Lue lisää Lunnin asiakkuudenhallintajärjestelmästä ja Shipitin tuomista mahdollisuuksista.

Shipit löytyy nyt integroituna myös Lunnin asiakkuudenhallintajärjestelmästä. Lunnin CRM-järjestelmän asiakkaana viimeistelet tilaukset suoraan järjestelmän avulla ja hallitset asiakkuuksia ja tilauksia entistä tehokkaammin.

 

Magento 2.0

Lue lisää Shipitin toimitustavista Magento 2.0 -verkkokaupoille täältä.

Markupin tekemällä Shipit moduulilla teet helposti lähetykset Suomen käytetyimmillä kuljetustavoille Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin avulla. Lähetät pakettisi suosittuihin Postin pakettiautomaatteihin, lähikauppoihin ja muhin noutopisteisiin – järjestät kotiinkuljetukset ja käyt kauppaa helposti myös ulkomaille Postin, GLS:n, FedExin, Postnordin ja UPS:n palveluilla. Optimoi koko lähetysketjusi ja hoida Shipitin avulla myös kuljetustilaukset kotimaan sekä ulkomaan rahdille kätevästi yhdestä paikasta ja yhdellä laskulla.

 

MyCashflow

Lue lisää MyCashflown Shipit-lisäosasta täältä.

MyCashflown Shipit moduulin avulla saat käyttöösi Suomen käytetyimmät Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin kotimaan pakettipalvelut ja käyt kauppaa helposti myös ulkomaille Postin, GLS:n, FedExin, Postnordin sekä UPS:n avulla. Shipitin avulla hoidat myös kotimaan kuljetustilaukset rahtipalveluille sekä ulkomaanrahdille.

 

PrestaShop

Shipitillä on kaksi versiota PrestaShop -verkkokauppiaille, näistä voit lukea lisää täältä >

PrestaShopin Shipit moduulilla luot helposti osoitekortit Suomen käytetyimmille kuljetuspalveluille Postille, Matkahuollolle sekä DB Schenkerille. Tarjoa verkkokauppasi kautta asiakkaillesi mahdollisuus valita Postin pakettiautomaattien, Matkahuollon lähellä-pakettien ja DB Schenkerin noutopistepakettien toimi- ja noutopisteet kätevästi yhdellä integraatiolla ja ilman sopimusneuvotteluita.

HUOM: Kyseinen moduuli vaatii PHP 7 toimiakseen, PHP 5.6 tulisi päivittää uudemmaksi.

 

Shopify

Shipitillä on kolme Shopify-lisäosaa, Oktagonilla on ilmaisversio joka soveltuu suomalaisille ja Ruotsissa toimiville Shopify kaupoille, toinen on rakennettu yhteensopivaksi kotimaisen Approostersin Shopify Packrooster-lisäosaan ja kolmas on Ruotsalaisen Uniwin tekemä.

Lue lisää Shipitille tehdyistä Shopify appeista >

 

Tremedia

Tremedian verkkokauppa-asiakkaana sinulla on mahdollisuus hyödyntää Shipitin toimitustapamoduulia pakettilähetyksillesi. Tutustu Tremediaan täältä.

Tremedian Shipit-moduulilla liität verkkokauppaasi helposti Postin, Matkahuollon sekä DB Schenkerin pakettipalvelut.

 

Vilkas Now ja Suite

Lue lisää Shipitin lisäosasta Vilkas Now- ja Suite- verkkokauppoihin

Vilkas - verkkokauppojen Shipit lisäosan avulla saat käyttöösi Suomen käytetyimmät Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin kotimaan pakettipalvelut ja käyt kauppaa helposti myös ulkomaille Postin, GLS:n, FedExin, Postnordin sekä UPS:n avulla. Shipitin avulla hoidat myös kotimaan kuljetustilaukset rahtipalveluille sekä ulkomaanrahdille.

 

WooCommerce

WooCommerce verkkokauppiailla on mahdollisuus integroida Shipitin toimitustavat suoraan verkkokauppaansa.

Lue lisää Shipitin toimitustapa lisäosista WooCommerce-verkkokauppoihin >

 

Valitse verkkokauppaasi Suomen käytetyimmät kuljetustavat yhdellä rekisteröinnillä, yhdellä integraatiolla ja yhdellä laskulla. Shipitin avulla saat yhdellä kertaa Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin palvelut kotimaassa. Laaja noutopistevalikoima kattaa Postin pakettiautomaatit (Smartpost), Postin toimipisteet, Pikkupaketit, Matkahuollon bussi- ja lähellä-pakettipalvelut sekä DB Schenkerin noutopistepaketit. Shipitin avulla hoidat myös koti- ja ulkomaan kuljetustilaukset rahtilähetyksille ja käyt tehokkaasti kauppaa ulkomaille mm. Postin, GLS:n, FedExin, Postnordin sekä UPS:n avulla.

Teknisissä asioissa ole yhteydessä suoraan verkkokauppamoduulien tekijöihin. Shipitin asiakaspalvelu avustaa sinua myös tarvittaessa.