Integraatiot toiminnanohjaus- ja varastonhallintajärjestelmiin

Shipitin kautta kuljetuspalvelut voidaan ottaa käyttöön myös eri toiminnanohjaus- ja varastonhallintajärjestelmissä. Kuljetuspalveluiden käyttöönotto suoraan liiketoiminnan kannalta keskeisissä järjestelmissä ja järjestelmien keskinäinen yhteys edesauttaa yhden hallintakanavan taktiikkaa – toimitusketjuun liittyviä toimenpiteitä voidaan hoitaa keskitetysti yhdestä järjestelmästä. 

Julkisesti saatavilla olevat Shipit-integraatiot 

Toiminnanohjaus- ja varastonhallintajärjestelmien osalta on saatavilla muutama ja yleisesti saatavilla oleva valmisintegraatio mm. LemonShopiin, joka on integroitu suoraan Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmään sekä Ongoing WMS:ään, joka on Ongoing Warehousen kehittämä ja laajasti maailmalla pienillä ja suurilla yrityksillä käytössä oleva varastonhallintajärjestelmä.

Lue lisää LemonShopista >

Integraatio Ongoing WMS:n ja Shipitin välillä mahdollistaa yksinkertaisen ja saumattoman kuljetusten varaamisen varastonhallinnassa. Tee kuljetusvaraukset suoraan Ongoing WMS:stä, näytä seurantatiedot suoraan WMS:ssä ja määritä kuljetusasiakirjojen automaattinen tulostus, kun pakkaat tilauksiasi.

Lue lisää Ongoing WMS:stä >

Shipitin avoin rajapinta mahdollistaa kuljetuspalveluiden käyttöönoton eri järjestelmissä

Shipitillä on myös avoin rajapinta järjestelmäkehittäjiä varten, joka mahdollistaa eri kuljetusyhtiöiden ja kuljetuspalveluiden liittämisen järjestelmiisi joustavasti tarpeidesi mukaan. Mikäli kaipaan testiympäristöä rajapintojen osalta, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Avoimeen rajapintakuvaukseen ja dokumentaatioon pääset alla olevasta linkistä.  

Siirry rajapintakuvaukseen >