Kuljetuspalvelut Ongoing WMS:ään (Varastonhallintajärjestelmään)

Ongoing logo | Shipit.fi

 

Ongoing on nopeasti kasvava ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut web-pohjaiseen varastonhallintajärjestelmään (WMS) logistiikkaintensiivisille yrityksille. Ongoing WMS:n ja Shipitin integraatio mahdollistaa helpon ja saumattoman kuljetusvarauksen tilauskäsittelyn yhteydessä varastossasi, kaikki tarkoituksena poistaa aikaa vievät manuaaliset tietojen syöttötyöt ja minimoida kalliiden virheiden riski.

Ongoing WMS on helppo ottaa käyttöön ja oppia, ja sillä on suuret mahdollisuudet mukautua yrityksen erityisiin tarpeisiin. On olemassa laaja integraatioiden ekosysteemi verkkokauppa- ja liiketoimintajärjestelmiin, kuljetusjärjestelmiin, automaatiovarusteisiin jne. Ongoing WMS:n ja Shipitin integraation avulla voit helposti:

  • Tee kuljetusvarauksia suoraan Ongoing WMS: stä
  • Voit luoda lähetyksen Shipitissä perustuen Ongoing WMS -tilaukseen. Kaikki lähetykseen liittyvät tiedot, kuten osoite ja pakettien määrä, voidaan syöttää Ongoing WMS: ssä ja siirtää sitten Shipitiin yhdellä napin painalluksella.
  • Näytä toimitustiedot Ongoing WMS:ssä
  • Kun lähetys on varattu Shipitissä, lähetystunnus generoidaan ja lähetetään takaisin Ongoing WMS: ään tilauksen helpoksi seurannaksi.
  • Fraktilappujen automaattinen tulostus

 

Fraktilappu generoidaan automaattisesti Ongoing WMS: ssä, ja fraktidokumenttien automaattinen tulostus voidaan helposti asettaa Ongoingin tulostuspalvelun avulla.

Ongoing WMS -integraation käyttöönottoa varten tarvitset API-avaimen Shipitiltä. Löydät sen "API" -osiosta Shipit-ohjauspaneelista. Seuraa sitten tätä opasta integraation asettamiseksi.

 

Rekisteröidy Shipitin asiakkaaksi >