Yksi palvelu ja käytössäsi ovat kaikki tunnetuimmat kuljetusyhtiöt.

Shipitin avulla integroit Itellan Eestin palvelut helposti verkkokauppaasi tai hyödynnä lähetyslaskuriamme lähetyksien luontia varten.

Itellalla on yksi Eestin kattavimmista noutopisteverkostoista yli 176 pakettiautomaatillaan. Itella Eesti on osa Suomen Postia. Lataa Itella logo verkkokauppaasi.

itella palvelut

Shipitin avulla käytät seuraavia itellan palveluita

  • Parcel Connect
  • Express Business Day Parcel
  • Express Business Day Pallet

Parcel Connect

Toimitukset yli 176 pakettiautomaattiin ympäri Eestin,

Ovelta noutopisteeseen palvelu Baltiassa. Alle 60x36x60cm Paketit voi myös jättää Pakettiautomaatteihin lähetystä varten.

Ovelta ovelle palvelu Eurooppaan, poislukien Skandinavia missä paketit toimitetaan noutopisteisiin.

Vastaanottaja avisoidaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Mikäli lähetystä ei saada toimimtettua, säilytetään sitä noutopisteessä Euroopassa 14 päivää siitä kun toimitusta on yritetty.

Mikäli osoitetiedot ovat virheelliset, palautuu lähetys automaattisesti lähettäjälle.

  • Max. pituus 200 cm
  • Max. tilavuus 360 cm

 

Palvelukuvaus:

Vie lähetys Postin toimipisteeseen. Pohjoismaissa ja Baltiassa lähetys viedään suoraan noutopisteeseen noudettavaksi. Toimitukseen sisältyy kotiinkuljetus useimpiin maihin, Jos asiakasta ei tavoiteta jaon yhteydessä toimitetaan paketti lähimpään noutopisteeseen jossa sitä säilytetään max 14 päivää.

TÄRKEÄÄ: On tärkeää että täytät vastaanottajan puhelinnumeron sekä sähköpostin oikein. Ne auttavat ratkaisevasti vastaanottajan tavoittamisessa kohdemaassa.

Toimitusaika-arvio

HUOM: Toimitusajat pätevät vasta siitä kun lähetys lähtee maasta. Eesti, Latvia ja Liettua 1–2, Ruotsi 2–5, Saksa 3–6, Suomi 1-2, muut maat 4–8 työpäivässä.