Shipit.fi – monipuolinen vaihtoehto Pakettikaupan tilalle

Shipit.fi – monipuolinen vaihtoehto Pakettikaupan tilalle

Pakettikaupan ilmoittaessa toimintansa päättymisestä 31. toukokuuta 2024, verkkokaupat etsivät nyt uusia, luotettavia toimituskumppaneita. Shipit tarjoaa kattavan vaihtoehdon Pakettikaupan tilalle. Kotimaisena logistiikkapalveluna Shipit yhdistää suosituimmat kuljetusyhtiöt ja -palvelut, tarjoten monipuolisia toimitusratkaisuja niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Yhdellä ilmaisella rekisteröitymisellä saat HETI käyttöösi mm. Postin, Postnordin, Matkahuollon, DB Schenkerin ja UPS:n kattavat palvelut.

Shipitin helppokäyttöisen integraation myötä verkkokauppasi asiakkaat nauttivat laajasta noutopisteiden ja pakettiautomaattien verkostosta, sekä kotimaassa että ulkomailla, ilman ylimääräisiä kiinteitä kuukausimaksuja tai piilokuluja. Maksat vain toteutuneista lähetyksistä. Shipitin TMS-järjestelmää voit hyödyntää erinomaisesti yrityslähetyksiin ja esimerkiksi verkkokaupan ohi tulleisiin tilauksiin.

Shipit palvelee kaikenkokoisia yrityksiä ja verkkokauppoja tarjoamalla joustavuutta lähetyksiin – voit hyödyntää niin Shipitin neuvottelemia kuljetussopimuksia kuin omia sopimuksiasi. Olipa kyseessä pienet paketit tai suuret lavat, Shipitin avulla toimitusprosessi sujuu vaivattomasti. 


Tehdään yhdessä pakettien lähettämisestä helppoa ja monipuolista!


Lue lisää Shipitin palveluista verkkokauppiaille ja rekisteröidy veloituksetta palveluumme yrityskäyttäjänä – saat heti käyttöösi yritykselle suunnatut palvelut sekä yrityshinnat! 


Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin klo 9-16 

  • +358 (0) 20 752 8488
  • asiakaspalvelu[at]shipit.fi
  • verkkosivujen chatissa

 

– älä epäröi olla yhteydessä!