Evolution Solutions ja Shipit: Uusi integraatio vauhdittaa verkkokaupan toimituksia

Evolution Solutions ja Shipit: Uusi integraatio vauhdittaa verkkokaupan toimituksia

Evolution Solutions, suomalainen verkkokauppa-alustojen asiantuntija, on aloittanut yhteistyön Shipitin kanssa. Tämä integraatio tekee Evolution Solutions verkkokaupan toimitusratkaisuista entistä monipuolisempia sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla.


Evolution Solutionsin tarjonta

Vuodesta 2005 alalla vaikuttanut Evolution Solutions Oy on tunnettu yksilöllisten verkkokaupparatkaisujen luojana, palvellen sekä pienten että suurten yritysten tarpeita. 

– Tarjoamme "avaimet käteen" -palvelun, jossa suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan verkkokaupan – ja nyt myös Shipitin toimitusratkaisut ovat osa kokonaispakettia, kertoo Evolution Solutionsilta Karo Kettunen. 

 

Shipitin integraatio

Integroimalla Shipitin Evolution Solutionsin verkkokauppa-alustaan, kauppiaat saavat käyttöönsä laajan valikoiman logistiikkapalveluita johtavilta toimittajilta, kuten DB Schenkeriltä, Matkahuollolta, Postilta, GLS:ltä, FedExiltä, Postnordilta ja UPS:ltä. 

– Tämä tarkoittaa, että voit tarjota asiakkaillesi kattavat toimitusvaihtoehdot ilman, että sinun tarvitsee solmia erillisiä sopimuksia eri kuljetusyhtiöiden kanssa tai maksaa kuukausi- tai vuosimaksuja – maksat ainoastaan toteutuneista lähetyksistä, vinkkaa Shipitin COO Sami Hakanen.

 

Kenelle Evolution Solutions sopii?

– Verkkokauppapalvelumme on skaalattavissa niin, että se sopii kaikille – oli sitten kyse pienyrityksestä tai suuresta verkkokaupasta, joka vastaanottaa satoja tilauksia päivässä. Ratkaisumme tarjoavat käytettävyyttä, joustavuutta ja kilpailukykyisen hinnoittelun jokaiselle yrittäjälle, Kettunen vinkkaa.

 

Lisätietoja

Tutustu lisää Evolution Solutionsin palveluihin osoitteessa www.evolutionsolutions.fi

Evolution Solutionsin ammattitaitoinen tiimi räätälöi verkkokauppasi juuri sinun toiveidesi mukaisesti, joten voit keskittyä ydinliiketoimintaasi, samalla kun Shipit  huolehtii kauppasi logistiikasta!

Lue lisää yhteistyöstä https://www.shipit.fi/palvelut/ohjeet/shipit-integraatiot-verkkokaupoille/evolution-solutions

Ja kysy tarvittaessa lisää Shipitin kattavista toimitusvaihtoehdoista ammattitaitoiselta asiakapalvelutiimiltä arkisin klo 9-16

  • +358 (0)20 752 8488
  • asiakaspalvelu (at) shipit.fi
  • verkkosivujemme chatissa Shipit.fi