Evolution Solutions – verkkokaupan perustaminen avaimet käteen palveluna!

Shipit integraatio Evolution Solutions verkkokauppa-alustalle

 

Shipitin kattavat toimitustavat on nyt saatavilla myös Ecolution Solutions verkkokauppa-alustalle!

Evolution Solutions Oy on kotimainen ohjelmistotalo ja e-liiketoiminnan asiantuntijayritys, joka on räätälöinyt verkkokauppoja asiakkailleen jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan! Heidän palveluihinsa kuuluvat verkkokaupparatkaisujen lisäksi myös markkinointi- ja mainontapalvelut.

Evolution Solutions Oy:n asiakkaista löydät paljon pienyrityksiä, mutta vastaavasti myös suomalaisen verkkokaupan mittareilla mitattuna varsin isoja verkkokauppiaita, joille tulee päivittäin useita satoja tilauksia verkosta! Evolution Solutions Oy:n erkkokaupparatkaisu sopii siis testatusti niin pienille kuin isoillekin yrityksille – käytettävyyden, monipuolisuuden kuin hinnoittelunkin osalta!

Evolution Solutions toimii avaimet käteen periaatteella, eli sillä välin kun Evolution Solutions rakentaa sinulle juuri sinun näköisen verkkokaupan ja asentaa halutettasi Shipitin kauppasi kassalle, sinä voit keskittyä olennaiseen – ydinliiketoimintaansi.

"Verkkokauppaohjelmisto räätälöidään aina toiveidenne mukaan, joten verkkokaupan perustaminen ei voisi olla enää helpompaa!"

Tutustu tarkemmin osoitteessa www.evolutionsolutions.fi