Pakettikaupan ja GLS:n yhteistyö päättyy - Shipit tarjoaa laajat GLS-palvelut

Pakettikaupan ja GLS:n yhteistyö päättyy - Shipit tarjoaa laajat GLS-palvelut

Pakettikaupan GLS:n logistiikkakumppanuus päättyy 1.4.2024. Tämä tarkoittaa, että 1.4.2024 alkaen Pakettikaupan kautta ei ole mahdollista lähettää enää paketteja GLS:n kuljetettavaksi.

Tämä muutos Pakettikaupassa koskee sekä Pakettikaupan kautta tehtyjä GLS sopimuksia että GLS:n omia sopimuksia. Se vaikuttaa myös verkkokauppakumppaneiden Pakettikaupan kautta integroituneisiin asiakkaisiin ja heidän GLS-lähetyksiinsä. Jatkossa Pakettikaupan asiakkaat voivat käyttää vain Postin ulkomaan toimitustapoja.

 

Shipit tarjoaa kaikki suosituimmat kuljetusyhtiöt yhdessä integraatiossa - myös GLS:n kattavat palvelut.

Shipit tarjoaa laajan valikoiman kuljetusyhtiöitä yhdessä integraatiossa, mukaan lukien kattavat GLS-palvelut. Rekisteröitymällä ilmaiseksi Shipitin yritysasiakkaaksi saat heti käyttöösi useiden suosittujen kuljetusyhtiöiden palvelut, kuten mm. GLS:n, Postin, Postnordin, Matkahuollon, DB Schenkerin ja UPS:n palvelut.

Shipitin helpon integraation avulla voit tarjota asiakkaillesi kattavimman noutopiste- ja pakettiautomaattiverkoston sekä kotimaassa että ulkomaille ilman kiinteitä kuukausimaksuja tai piilokuluja - maksat vain tehdyistä lähetyksistä.

 

Shipit mahdollistaa myös omien kuljetussopimuksien käytön

Shipit sopii eri kokoisille verkkokaupoille ja sen avulla lähetät kotimaassa ja ulkomaille niin pienet paketit kuin suuret lavat ja rahdit joko Shipitin valmiiksi neuvotelluilla kuljetussopimuksilla tai omia kuljetussopimuksia käyttäen.

Tutustu tarkemmin Shipitin monipuolisiin palveluihin verkkokaupoillerekisteröidy maksutta yritysasiakkaaksi ja hyödynnä kaikki suosituimmat kuljetuspalvelut yhdellä lisäosalla!


Lisätietoja Shipitin kattavista palveluista sekä vinkkejä eri toimitusratkaisuihin saat Shipitin asiakaspalvelusta arkisin klo 9–16.

  • +358 (0) 20 752 8488
  • asiakaspalvelu(at)shipit.fi
  • Shipit.fi verkkosivujemme chatti

 

– Tehdään yhdessä pakettien lähettämisestä helppoa ja vaivatonta!