Tuote-ehtomuutoksia Matkahuollon pakettipalveluihin 1.3.2024 alkaen

Tuote-ehtomuutoksia Matkahuollon pakettipalveluihin 1.3.2024 alkaen

Matkahuolto tekee muutoksia pakettipalveluidensa ehtoihin, jotka astuvat voimaan 1. maaliskuuta 2024.

Kotimaan pakettipalvelut:

Monipakettierän enimmäiskoko kasvaa: Kotimaan Jakopaketin ja Kotijakelun monipakettierän enimmäispakettimäärä nostetaan 10 pakettiin. Tämä muutos perustuu Matkahuollon saamiin asiakaspalautteisiin ja on voimassa maaliskuun alusta lähtien.

Päivitetyt kotimaan tuote-ehdot ovat nähtävillä Matkahuollon verkkosivuilla.

Ulkomaan pakettipalvelut:

Ulkomaan Kotijakelun ja Jakopaketin enimmäismitat ja -paino kasvavat: Matkahuollon uudistuneen kumppaniverkostoston avulla Matkahuolto pystyy kasvattamaan Ulkomaan Kotijakelun ja Jakopaketin enimmäismittoja ja -painoa useissa toimitusmaissa.

Muutos koskee seuraavia kohdemaita: Ruotsi, Tanska, Saksa, Espanja, Italia, Ranska, Portugali, Alankomaat, Belgia, Luxemburg, Slovakia, Slovenia, Monaco, Irlanti, Kroatia, Itävalta, Puola, Unkari, Bulgaria, Tšekki, Romania, Kreikka.

Kotijakelun ja Jakopaketin uudet enimmäismitat ja -paino: Paketin enimmäispituus on jatkossa 200 cm, enimmäisleveys 80 cm ja pituus + ympärysmitta enintään 300 cm. Painoraja nousee 35 kilogrammaan. 

Vastaanottajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite pakollisiksi tiedoiksi:

Jatkossa kaikissa ulkomaille lähetettävissä lähetyksissä on ilmoitettava vastaanottajan sähköpostiosoite sekä kohdemaan matkapuhelinnumero. Tämä muutos varmistaa noutamiseen tai jakeluun liittyvien avisointiviestien lähettämisen.

Tarkennuksia ulkomaan palveluiden toimitusehtoihin:

Ulkomaan Lähellä-pakettien ja Kotijakelupakettien vastaanottaja voi olla vain yksityishenkilö, ei yritys. Vastaavasti Ulkomaan Jakopaketin vastaanottaja voi olla ainoastaan yritys, ei yksityishenkilö. Mikäli vastaanottaja ei vastaa tuote-ehtoja, Matkahuollolla on oikeus vaihtaa palvelua ja laskuttaa päivitetyn palvelun mukainen veloitus.

Lisätietoja ja päivitetyt ehdot löydät Matkahuollon verkkosivuilta.

 

Lue lisää palveluistamme verkkokauppiaille sekä yrityksille ja tutustu Matkahuollon kattaviin toimitusvaihtoehtoihin Shipitin asiakkaille.