Kotimaanpaketit nyt alkaen 3,95 € + alv

Kotimaanpaketit nyt alkaen 3,95 € + alv

Shipitin kautta lähetät nyt Matkahuollon XXS-paketit hintaan 4,90 € sis. alv 24 % (3,95 € + 0,95 € alv). Hinta on rekisteröityneille laskutus ja lompakkoasiakkaille, myös yksityiset voivat lähetykset luoda edullisempaan hintaan lompakkoasiakkaana.* Hinnat voimassa toistaiseksi.

Osoitekorttiin tulostuu myös Matkahuollon aktivointikoodi, joten lähetyksen voi viedä tämän avulla tarvittaessa myös Kioskeihin ja kauppoihin - aktivointikoodin vuoksi lähetys ei vaadi tulostinta.

Toimitus jaetaan Matkahuollon noutopisteisiin ympäri Suomen ja voit valita noina 1700 pisteestä vastaanottajalle parhaiten sopivan vaihtoehdon, mukana myös noin 300 pakettiautomaattia!

Lähetyksen max. mitat ovat 40x25x3 cm ja 30 kg.

Toimitusaika pääsääntöisesti 1–3 työpäivää, lähetys ei ole aikataulutaattu ja jaetaan muiden pakettien mukana.

Teimme parannuksia myös Matkahuollon lähellä-paketin palautuksia varten, asiakas voi itse määrittää mihin noutopisteeseen palautusrahtikirjalliset lähetykset palautetaan tarvittaessa.

Lue lisää palveluistamme yksityisilleyrityksille ja verkkokauppiaille.

Rekisteröidy palveluumme >

*Lähettäminen onnistuu myös kirjautumatta, mutta XXS-paketin edullisempi hinta voimassa vain laskutus ja lompakko asiakkaille - mikäli käytät lompakkoa niin informoithan tästä Shipitin asiakaspalvelua niin aktivoimme teille paremmat hinnat. HUOM: Lompakkoasiakkaan minimitalletus on tällä hetkellä 100 €. Hinnat voimassa toistaiseksi.