Verkkoapteekkien suosio kasvaa: Shipit tehostaa logistiikkaa yhdellä lisäosalla

Verkkoapteekkien suosio kasvaa: Shipit tehostaa logistiikkaa yhdellä lisäosalla

Verkkoapteekkien suosio on kasvanut huomattavasti viime vuosina, ja yhä useammat asiakkaat ovat kääntäneet katseensa verkkokauppojen suuntaan hankkiessaan lääkkeitä ja muita terveystuotteita. Tämä kasvava trendi tarjoaa apteekeille loistavan mahdollisuuden laajentaa toimintaansa ja tavoittaa uusia asiakasryhmiä. Verkkokaupan käyttöönotto voi kuitenkin tuoda mukanaan logistisia haasteita, joita apteekkien on ratkaistava voidakseen tarjota asiakkailleen sujuvaa ja nopeaa palvelua.

Wolt pikatoimitukset – reseptilääkkeet kotiovellesi noin tunnissa

Shipit tarjoaa verkkokauppiaille helpon ja tehokkaan tavan tehostaa logistiikkaa yhdellä kätevällä lisäosalla, joka kokoaa yhteen kaikki asiakkaiden suosimat kuljetuspalvelut, kuten Postin, PostNordin, Matkahuollon, DB Schenkerin ja uutuutena Woltin. 

  • Tarjoamme perinteisten kotiinkuljetusten, noutopiste- ja automaattitoimitusten lisäksi myös Woltin pikatoimitukset. Woltin avulla asiakkaasi pystyvät “wolttaamaan” niin  itsehoitolääkkeet, reseptilääkkeet kuin kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteet nopeasti kotiin tai vaikkapa suoraan työpaikalle, kertoo Shipitin COO Sami Hakanen.

 

Vilkas verkkoapteekki – kaiken kokoisille verkkoapteekeille

Shipit integroituu saumattomasti Vilkas verkkoapteekkiin, joka on monipuolinen verkkokauppa-alusta kotimaisille Fimean hyväksymille apteekeille. Monipuolisuutensa ansiosta se tukee saumattomasti eReseptiä, Suomi.fi-tunnistusta ja tarjoaa erilaisia toiminnallisuuksia lääkeneuvontaan sekä ikä- ja myyntirajoitusten hallintaan. Vilkas verkkoapteekki on myös helposti räätälöitävissä oman konseptin näköiseksi ja se integroituu tarvittaessa myös apteekin omaan järjestelmään. 

  • Tämä mahdollistaa sen, että apteekkarit voivat keskittyä olennaiseen, kun Vilkas hoitaa kaupan ulkonäön ja tuotteet, ja Shipitin avulla logistiikka nostetaan uudelle tasolle, vinkkaa Vilkkaan markkinointipäällikkö Linnea Orimus.

 

Luotettavuus ja helppous - kaikki samassa paketissa

Shipitin yhdistäminen Vilkas-verkkoapteekkiin on yhtä helppoa kuin muidenkin Vilkkaan kauppojen yhdistäminen. On tärkeää huomata, että lääketiedot eivät koskaan mene eteenpäin Shipitille, mikä varmistaa asiakkaiden yksityisyyden suojan. Vilkas verkkoapteekki on luotettava ja helppo alusta verkkokauppiaille, ja Shipit tarjoaa kattavat ja monipuoliset kuljetuspalvelut vain yhdellä napin painalluksella. 

  • Olemme neuvotelleet kustannustehokkaat sopimukset eri kuljetusyhtiöiden kanssa, joten apteekkarit voivat heti rekisteröitymisen jälkeen hyödyntää laajaa toimituspalveluvalikoimaamme ilman erillisiä sopimusneuvotteluja. Lisäosamme mahdollistaa tarvittaessa myös omien kuljetussopimuksien käytön, tuoden joustavuutta ja valinnanvapautta. Monipuoliset toimitusvaihtoehdot lisäävät asiakastyytyväisyyttä ja vähentävät ostoskorien hylkäämistä, kertoo Hakanen.

 

Yhteenvetona voidaankin todeta, että verkkoapteekkien suosion kasvaessa on entistä tärkeämpää varmistaa sujuva logistiikka, jotta asiakkaille voidaan taata nopeat ja tehokkaat toimitukset. Shipit tarjoaa Vilkas verkkoapteekin käyttäjille helpon tavan hallita logistiikkaa, mikä helpottaa tilausten käsittelyä ja toimitusten järjestämistä. Vilkas puolestaan toteuttaa Vilkas verkkoapteekit aina asiakaskeskeisesti avaimet käteen -periaatteella, jotta apteekkarit voivat keskittyä olennaiseen.


Jos haluat lisätietoja Vilkas Verkkoapteekeista, ota yhteyttä Vilkkaan asiakaspalveluun osoitteessa https://www.vilkas.fi/yhteydenotto. Lisäksi voit tutustua Vilkas Verkkoapteekkeihin kevään Apteekkarit 2024 -tapahtumassa.


Shipitin kattaviin palveluhin verkkokaupoille voit taas tutustua enemmän osoitteessa https://www.shipit.fi/palvelut/verkkokaupoille ja lisätietoja ja vinkkejä eri toimitusvaihtoehtojen valintaan saat Shipitin asiakaspalvelusta arkisin klo 9-16

  • +358 (0)20 752 8488
  • asiakaspalvelu (at) shipit.fi
  • verkkosivujemme chatissa Shipit.fi

 

– tehdään yhdessä pakettien lähettämisestä helppoa ja vaivatonta!