DB Schenker ja Pakettipiste vahvistavat yhteistyötään: Shipitin yritysasiakkaana lähetät nyt DB Schenkerin noutopistepaketit ympäri Suomen

DB Schenker ja Pakettipiste vahvistavat yhteistyötään: Shipitin yritysasiakkaana lähetät nyt DB Schenkerin noutopistepaketit ympäri Suomen

DB Schenker ja Lehtipiste Oy:n omistama Pakettipiste ovat päättäneet tiivistää yhteistyötään vahvistaakseen Suomen kattavaa noutopisteverkostoaan. Alkuvuodesta DB Schenker ottaa käyttöön yli 170 uutta Pakettipisteen automaattia, mikä lisää entisestään koko verkoston kattavuutta. Samalla nykyiset Smartmile-automaatit korvataan Pakettipisteen ja Agoran yhteiskäyttöautomaateilla.

Laajempi verkosto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot Shipitin asiakkaille

Jo nykyinen Pakettipiste-verkosto käsittää noin 700 automaattia eri puolilla Suomea, ja uusien automaattien myötä verkoston odotetaan laajenevan sadoilla uusilla noutopisteillä vuoden 2024 aikana. Tämä tarjoaa Shipitin asiakkaille monipuoliset vaihtoehdot DB Schenkerin verkkokauppatilausten noutopaikoiksi. Verkosto on käytettävissä joka päivä, ja automaatteja on lisätty erityisesti alueille, joilla niitä ei aiemmin ollut.

Kasvava noutopisteverkosto koko Suomessa

Helmikuun jälkeen DB Schenkerin noutopisteverkosto on kasvanut yli 1500 noutopisteeseen, joista noin 200 on automaatteja. Yhteistyön laajentuessa kevään aikana lisää automaatteja otetaan käyttöön ympäri Suomea. DB Schenkerin noutopisteverkosto kattaa kaikki Suomen kunnat, mikä varmistaa erittäin kattavan palvelun kaikille asiakkaille.

Shipitin yritysasiakkaana lähetät DB Schenkerin noutopistepaketit erittäin kilpailukykyiseen hintaan nyt ympäri Suomen

Shipit tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden lähettää DB Schenkerin noutopistepaketit erittäin kilpailukykyiseen hintaan, ja nyt entistä laajemman verkoston ansiosta palvelu kattaa koko Suomen. Pakettien lähettämisen hinta yritysasiakkaille on nyt vain 5,51 € + alv. (sis. polttoainelisän) 0–19,99 kg rahdituspainoltaan oleville paketeille ja yli 20 kg rahdituspainoltaan lähetyksille hinta on 8,31 € + alv. (sis. polttoainelisän).


Tutustu tarkemmin DB Schenkerin palveluihin Shipitin asiakkaille ja rekisteröidy veloituksetta Shipitin yritysasiakkaaksi. Yritysasiakkaana pääset hyödyntämään Shipitin neuvottelemia yrityshintoja ja -palveluita ilman kiinteitä kuukausimaksuja tai piilokuluja - maksat vain tehdyistä lähetyksistä.

Kysy rohkeasti lisää ja anna meidän auttaa sinua lähettämään kaiken kokoiset paketit helposti ja vaivattomasti niin kotimaassa kuin ulkomaille.