Shipit - Fasciaklinikernan valinta taloudellisesti tehokkaisiin toimituksiin

Shipit - Fasciaklinikernan valinta taloudellisesti tehokkaisiin toimituksiin

Fasciaklinikerna 

Fasciaklinikerna on perustettu kesällä 2020, ja siitä lähtien se on avannut yli 30 klinikkaa ja kasvattanut liikevaihtoaan hieman yli miljoonasta kruunusta yli 7,5 miljoonaan kruunuun vuoteen 2022 mennessä. Lisäksi tieteeseen ja vakiintuneeseen kokemukseen perustuvien hoitojen lisäksi Fasciaklinikerna myy ravintolisiä fasciashop.se -verkkokaupan kautta, jossa Shipit on helpottanut toimitusten käsittelyä. Fasciaklinikerna on integroinut Shipitin Shopify-verkkokauppa-alustaan, jotta verkko-ostaminen olisi sujuvaa, nykyaikaista ja ammattimaista. 

Fasciaklinikernan visio on avata 250 klinikkaa Ruotsissa ja 1500 klinikkaa EU:ssa, ja yritys tarjoaa palveluitaan kaikille, joilla on kipuja ja jotka haluavat voida yleisesti paremmin. 


Logistiikka on tärkeä osa asiakaspalvelukokemusta 

Panostus verkkokauppaan alkoi vasta äskettäin, mutta jo tällä hetkellä Fasciaklinikerna toimittaa jo noin 100 tuotetta kuukaudessa tasaisella toimitustehokkuudella. 
 

  • Tutkittuamme useita vaihtoehtoja, jotka eivät olleet taloudellisesti kestäviä juuri alkaneelle verkkokauppallemme, saimme vinkin tutustua Shipitin ratkaisuun. Päätimme jatkaa Shipitin kanssa, ja se osoittautui erinomaiseksi valinnaksi tarpeisiimme, sanoo Alex Reinholdsson, Fasciaklinikernan perustaja. 

 
Shipitin avulla voit tarjota asiakkaillesi sopivimmat toimitustavat, lähimmät noutopisteet ja sisällyttää paketinseurannan osaksi asiakaskokemusta. 

  • Käyttämällä Shipitiä meidän ei enää tarvitse manuaalisesti luoda rahtikirjoja tai varata noutoja, mikä säästää merkittävästi aikaa kaikilta logistiikkaprosessiimme osallistuvilta, summaa Reinholdsson.

 

Lyhyesti Shipitistä 

Shipit perustettiin vuonna 2015 ja sen liikevaihto on tällä hetkellä yli 6,3 miljoonaa euroa. Shipitillä on toimistot Helsingissä, Lahdessa, Maarianhaminassa ja Tukholmassa. Shipit on yksi Suomen nopeimmin kasvavista IT-yrityksistä ja se on mukana Deloitten- listalla "Technology Fast 50 2022 Finland". Shipitillä on jo yli 20 000 käyttäjää ja kasvu vain jatkuu. 

Lyhyesti Fasciaklinikernasta 

Fasciaklinikerna on perustettu kesällä 2020, ja siitä lähtien se on avannut yli 30 klinikkaa ja kasvattanut liikevaihtoaan hieman yli miljoonasta kruunusta yli 7,5 miljoonaan kruunuun vuoteen 2022 mennessä. Tieteeseen ja vakiintuneeseen kokemukseen perustuvien hoitojen lisäksi Fasciaklinikerna myy ravintolisiä fasciashop.se-verkkokaupan kautta.