Shipitin toimitustavat ovat nyt saatavilla Vilkas Now- ja Vilkas Suite -verkkokauppoihin

Shipitin toimitustavat ovat nyt saatavilla Vilkas Now- ja Vilkas Suite -verkkokauppoihin

Vilkas on yksi suomen suosituimmista verkkokauppapalveluista, jonka avulla sinäkin voit käynnistää oman verkkokaupan helposti ja nopeasti. Vilkas Group oy on vuonna 1995 perustettu verkkokauppatoimittaja, joka toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa. Vilkas tarjoaa verkkokauppa-alustoja erikokoisille yrityksille. 

Shipit integraatio löytyy ominaisuutena sekä Vilkas Now - ja Suite - verkkokaupoista. 

Lisäämällä Shipitin Vilkas-verkkokauppaasi saat yhdellä lisäosalla lukuisten kuljetusyhtiöiden palvelut käyttöösi ilman erillisiä kuljetussopimuksia tai kuukausimaksuja – maksat vain tehdyistä lähetyksistä. 

Voit myös käyttää omia kuljetusyhtiöiden asiakasnumeroita, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos haluat että aktivoimme teille omat asiakasnumerot käyttöön. 

Shipitin avulla käyt kauppaa kotimaassa ja kansainvälisesti! Saat käyttöösi mm. DB SchenkerinMatkahuollonNetluxin, Postin, Bringin, GLS:n, FedExinPostnordin sekä UPS:n palvelut. 

Shipitin toimitustavat saat käyttöösi siirtymällä Vilkas- verkkokauppasi, valitse hallinnassa Asetukset > Toimitus, lisäät uuden toimitustavan ja valitset sille logistiikkakumppaniksi "Shipit" - helppoa ja nopeaa! 

Lue lisää Shipitin integraatiosta Vilkas- verkkokauppoihin

Ja katso webinaaritallenne

  • kuinka integroin Shipitin toimitustavat Vilkas verkkokauppaani vain nappulan painalluksella