Vihertyvä PostNord Oy

Vihertyvä PostNord Oy

Tiesitkö, että:

➞ Kaikki koti- ja yrityspaketteja pääkaupunkiseudulla kuljettavat PostNordin pakettiautot tankkaavat tätä nykyä vain uusiutuvaa dieseliä.
➞ Tämä tarkoittaa, että yhä useampi PostNordin paketti toimitetaan Helsingissä ja sen ympäryskunnissa fossiilittomasti.
➞ PostNord lisää fossiilivapaiden polttoaineiden ja sähkön käyttöä kiihtyvään tahtiin tulevien vuosien aikana.
➞ PostNordin tavoitteena on tarjota täysin fossiilittomat kuljetuspalvelut vuoteen 2030 mennessä.

Syksyn 2021 aikana PostNord onkin siirtänyt jo yli 40 jakeluautoa ja 12 runkolinjaa uusiutuvaan dieseliin. Kun autossa käytetään uusiutuvaa dieseliä, kuljetuksen aikana ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä.

Tällä hetkellä päästöttömyys tarkoittaa uusiutuvalla energialla ladattavia sähköautoja, mutta teknologian kehittyessä PostNordilla tullaan näkemään myös muita ilmastoystävällisiä kuljetustapoja.

Päästöttömän viimeisen kilometrin lisäksi PostNord tuottaa kaikki kuljetuspalvelut fossiilittomasti vuoteen 2030 mennessä ja tarjoaa ne hiilineutraalisti jo nyt kompensoimalla niistä aiheutuvat ilmastopäästöt.

Ilmasto huutaa tekoja kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi, PostNord on mukana taistelussa haitallisia päästöjä vastaan.

Kurkkaa TÄSTÄ PostNordin monipuoliset palvelut Shipitin asiakkaille ja lähetetään jatkossa paketit helposti, nopeasti ja ennen kaikkea vihreästi.