Polttoainelisien tarkastusvälejä tiivistetään Euroopan kiristyneen tilanteen vuoksi

Polttoainelisien tarkastusvälejä tiivistetään Euroopan kiristyneen tilanteen vuoksi

Polttoainekustannukset ovat nousseet viime aikoina huomattavasti ja tämän vaikutus nähdään nyt myös kuljetusyhtiöiden polttoainelisissä. Polttoainelisiä tarkistetaankin nyt siis tiheämmin, jopa viikoittain, mikä taas vaikuttaa suoraan pakettien hintoihin. 

Posti päivittää polttoainelisät keskiviikkona 16.3. 

Tämä vaikuttaa etenkin Postin Pikkupaketin ja Postin Postipaketin hinnoitteluun, joissa polttoainelisä on aikaisemmin pidetty kiinteänä, kun taas muissa palveluissa vaihtuva polttoainelisä on ollut jo aiemmin mukana hinnoissa. Näissä kahdessa palvelussa polttoainelisä alkaa 16.3. alkaen vaikuttamaan hintaan reaaliajassa.  

Shipitin lähetyslaskurista löydät päivitetyt hinnat 

Lähetyslaskurimme antaa sinulle aina päivitetyt kuljetusyhtiöiden pakettihinnat, joihin sisältyy polttoainelisä. Siirry siis TÄSTÄ lähetyslaskuriimme ja kirjaa mistä - minne olet pakettia lähettämässä sekä paketin mitat > laskuri laskee sinulle eri kuljetusyhtiöiden kuljetusvaihtoehdot hintoineen, joista voit valita itsellesi mieluisan. 

Huomioithan, että rekisteröityneenä yritysasiakkaana saat käyttöösi yrityksille suunnatut palvelut sekä sopimushinnat! Klikkaa TÄSTÄ ja rekisteröidy palveluumme veloituksetta.