Shipitin kautta kaikki suosituimmat kuljetuspalvelut nyt myös Ecwidiin - Aloita kansainvälinen verkkokauppa vaikka heti

Shipitin kautta kaikki suosituimmat kuljetuspalvelut nyt myös Ecwidiin - Aloita kansainvälinen verkkokauppa vaikka heti

Shipitin Ecwid-lisäosalla saat nyt kaikki suosituimmat kuljetuspalvelut käyttöösi monikanavaiseen Ecwid-verkkokauppaan. Näin aloitat suoraan kansainvälisen verkkokaupan ja saat heti käyttöösi parhaimmat lähetyspalvelut kotimaahan ja ulkomaille. Ecwidin avulla teet kauppaa mm. verkkokaupassasi, Amazonissa, eBayssa, Instagramissa, Facebookissa & Google Shoppingissa.

Mikä Ecwid?

Ecwid on alun perin ollut liitännäinen, jonka avulla yritykset ovat voineet helposti luoda verkkokaupan muiden sisällönhallintajärjestelmien yhteyteen, kuten esim. Wixin, Wordpressin, Squarespacen, Drupalin. Joomlan jne. Tämä onnistuu vieläkin ja esimerkiksi Wixin yhteyteen Ecwid-verkkokauppa on mitä mainioin ratkaisu. Nykyään Ecwidin saa tosin myös käyttöönsä ”standalone”-verkkokaupparatkaisuna.

Verkkokauppiaan näkökulmasta Ecwid tarjoaa erittäin mielenkiintoisen vaihtoehdon monikanavaiseen verkkokauppaan ja online-myyntiin. Verkkokaupparatkaisun lisäksi tuotteet voidaan Ecwidin kautta laittaa myyntiin suoraan myös Amazoniin, eBeyhin, Facebookiin, Instagramiin ja Google Shoppingiin.

Niin kuin monet muut valmiit verkkokauppa-alustat ei myöskään Ecwidin käyttö edellytä koodausosaamista ja alkuun pääsee hyvinkin maltillisilla kuukausikuluilla tai jopa ilmaisversiolla (alle 10 tuotetta ja muita rajoitteita). Palvelu näyttäytyykin erittäin potentiaalisena vaihtoehtona verkkokaupan perustamisvaiheessa niille toimijoille, jotka haluavat saman tien aloittaa kansainvälisen kaupan ja tehdä kauppaa suoraan myös muissa suosituissa kauppapaikoissa.

Shipit lisäosa Ecwidiin

Shipitin Ecwid-lisäosan saat ladattua nyt ilmaiseksi suoraan Ecwidin App Marketista. Lisäosan käytöstä ei myöskään koidu kuukausikuluja. Mikä parasta, niin ainoastaan yhden lisäosan ja yhden sopimuksen avulla saat kaikki suosituimmat kuljetuspalvelut kotimaahan ja ulkomaille.

Lue lisää Ecwid-lisäosasta, sen ominaisuuksista ja toimitustavoista verkkokauppiaille > 

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Rekisteröidy Shipitin asiakkaaksi ilmaiseksi >

Shipitin palvelut verkkokaupoille >

Shipitin palvelut yrityksille >