Fiugen last mile -kuljetukset Shipitiltä – kotiinkuljetukset jopa saman päivän aikana

Fiugen last mile -kuljetukset Shipitiltä – kotiinkuljetukset jopa saman päivän aikana

Shipitin kautta saat nyt Fiugen last mile kotiinkuljetukset pääkaupunkiseudulle ja Turun alueelle. Parhaimmillaan toimitat paketit perille jopa saman päivän aikana.

Fiuge

Fiuge on joukkoistettu kuljetuspalvelu, joka on erikoistunut last mile -kuljetuksiin. Fiugen palveluiden avulla tarjoat asiakkaillesi nopeat ja edulliset kotiinkuljetukset jopa saman päivän aikana. Fiuge kuljettaa perustoimituksien lisäksi myös elintarvikkeita ja hygieniatuotteita. Alueellisesti palvelun kattavuus laajenee koko ajan ja luonnollisesti myös Shipit laajentaa palvelun saatavuutta tätä mukaan.

Yksi lisäosa - kaikki toimitustavat

Fiugen palvelut on nyt lisätty Shipitin kuljetuspalvelutarjontaan ja ne voidaan ottaa käyttöön myös verkkokaupoissa. Varmista tämänhetkinen Fiugen saatavuus Shipit verkkokaupan lisäosan toteuttajaltasi ja pyydä tarvittaessa palveluiden lisäämistä saatavillesi.

Kilpailuetua last mile -toimituksilla

Vuonna 2020 yhä useampi ostos tehtiin verkossa ja trendi jatkuu vahvana. Kaupan liiton alustavien tilastojen mukaan (2020) digiostaminen kasvoi 18 % edellisvuonna. Toisaalta kuljetustavat voivat vaikuttaa merkittävästi siihen, että keneltä ostetaan. Metapackin ”State of eCommerce Delivery” (2017) mukaan jopa 27 % yhdysvaltalaisista verkko-ostajista on jättänyt tilauksensa tekemättä verkkokaupasta, koska saman päivän toimitus ei ole ollut saatavilla.

Suomessa last mile -palvelut tekevät verkkokauppoihin vielä tuloaan, joten tämä voi tarjota kullanarvoisen kilpailuedun palvella asiakkaita paremmin ja nopeammin jo tänään. Myös paikallisille kivijalkaliikkeille suorat toimitukset last mile -palveluita käyttäen voivat tuoda piristystä myyntiin ja liike voi toimittaa ostokset asiakkaalle suoraan ja nopeasti jälkitoimituksena - vaikka jo saman päivän aikana. Pakkauskustannuksissakin voidaan mahdollisesti säästää, kun lähetys kulkee suorinta tietä lähettäjältä vastaanottajalle ilman välivarastointia. Esimerkiksi helposti särkyvien paikallisten lähetyksien osalta last mile -palvelut ovat erittäin kilpailukykyisiä, nopeita ja tervetulleita.

Tervetuloa Fiuge!

Shipit toivottaa Fiugen tervetulleeksi osaksi palveluvalikoimaamme. Kuulemme myös teiltä hyvät asiakkaamme ja mahdolliset tulevat sellaiset, että mitä toivomuksia ja tarpeita teillä on last mile -toimituksiin liittyen. Voitte olla meihin suoraan yhteydessä täältä.

Lue lisää

Fiugen palveluista >

Shipitin palveluista verkkokauppiaille >

Shipitin palveluista yrityksille >