Matkahuolto tarjoaa 100% hiilineutraalit pakettikuljetukset 1.7. alkaen

Matkahuolto tarjoaa 100% hiilineutraalit pakettikuljetukset 1.7. alkaen

Matkahuolto on selvittänyt pakettipalveluidensa hiilijalanjäljen, jota seurataan jatkossa vuosittain. Hiilineutraalin pakettikuljetuksen tuottamiseksi Matkahuolto käyttää omien päästövähennystoimenpiteiden rinnalla päästöjen kompensointia. Kompensaatio toteutetaan tukemalla sertifioituja hiilensidonta ja -päästövähennyshankkeita Suomessa ja Intiassa.


MATKAHUOLLON VASTUULLISUUSTYÖSTÄ:
➞ Työ ympäristön puolesta on osa Matkahuollon vastuullisuusohjelmaa ja Matkahuolto tekeekin omat upeat tekonsa kamppailussa ilmastonmuutosta vastaan.
➞ Matkahuollon tavoitteena on olla kokonaan hiilineutraali yhtiö vuoteen 2030 mennessä ja puolittaa päästöt.
➞ Matkahuolto keskittää jatkossa erityisesti ympäristöystävällisten kuljetusratkaisujen edistämiseen ja kestävän liikkumisen tukemiseen.
➞ Kaikki pakettikuljetukset tullaan muuttamaan täysin fossiilittomiksi vuosikymmenen loppuun mennessä.
➞ Matkahuolto siirtyy käyttämään fossiilittomia polttoaineita omissa autoissamme sekä vihreään sähköön ja kaukolämpöön kaikilla asemillaan, logistiikkaterminaaleissaan ja toimistoissaan vuoden 2023 alusta alkaen ja keskittyy parantamaan kiinteistöjensä energiatehokkuutta.

Lue lisää Matkahuollon monipuolisista hiilineutraaleista palveluista TÄSTÄ ja lähetetään jatkossakin paketit helposti sekä ympäristöystävällisesti Shipitin avulla.