Shipitin joulupaketti 2021 – Joulunajan viimeiset paketin lähetysajat ja muita vinkkejä lähettämiseen

Shipitin joulupaketti 2021 – Joulunajan viimeiset paketin lähetysajat ja muita vinkkejä lähettämiseen

Joulusesonki lähestyy! Tulevasta joulusta on odotettavissa vähintäänkin mielenkiintoinen lähetysten suhteen. Katso etenkin viimeiset lähetysajat joulunajan lähetyksille! Viime vuoteen verraten myös tänä vuonna on hyvä varautua viiveisiin kansainvälisissä lähetyksissä. Posti ohjeistaa lähettämään EU:n ulkopuoleiset lähetykset viimeistään 1.12 mennessä. Shipitin avulla aikataulu on jälleen venyvämpi ja paketit mantereiden välillä liikkuvat parhaimmillaan jopa muutamassa päivässä.

Joulunajan pakettilähetykset kotimaassa ja Eurooppaan

Vuoden viimeinen lähetyspäivä niin kotimaassa kuin EU:n alueelle on 21.12. Tietyt alueet voivat liikkua kotimaassa ja ulkomaille myös myöhemminkin mutta runsaiden pakettivolyymien ja epäselvän koronatilanteen vuoksi suosittelemme lähettämään paketit hyvissä ajoin.

UUTTA! Tänä vuonna saat lähetykset perille vastaanottajalle jopa saman päivän aikana Helsingin, Turun ja Tampereen seudun kuljetuksissa.

Esimerkkihintoja paketin lähettämiseksi kotimaahan ja ulkomaille yksityishenkilöille

Huomioithan että palveluissa voi olla eroavaisuuksia lähetys ja vastaanottopaikasta riippuen.

Kohdemaa Mitat (CM) Paino Alkaen hinta*
Kotimaa XXS-paketti 35x25x3 35 kg 5,35 €
Kotimaa Noutopistepaketti 20x20x20 2 kg 7,29 €
Amerikan Yhdysvallat 15x15x15 1 kg 29,10 €
Australia 15x15x15 1 kg 32,51 €
Espanja 15x15x15 1 kg 19,74 €
Iso-Britannia 15x15x15 1 kg 19,04 €
Ruotsi 15x15x15 1 kg 12,77 €

 

* Hinnat sisältävät ALV:n. Hinnat tarkistettu 6.11.2021. Jos olet yritysasiakas, niin suosittelemme rekisteröitymistä palveluumme, jolloin saat yrityspalvelut ja -hinnastot käyttöösi. EU:n ulkopuolisissa lähetyksissä vastaanottaja maksaa mahdolliset maahantuonti- ja viranomaiskulut.

Muista vastaanottajan puhelinnumero ja sähköposti

Varmistathan antamasi vastaanottajan puhelinnumeron ja sähköpostin, paketin saapumisilmoitus lähtee palvelusta riippuen yleensä jompaa kumpaa, tai molempia käyttäen.

Pakettien säilytysajat

Pakettien säilytysajat ovat kotimaassa 7 päivää. Suosittelemme kuitenkin hakemaan paketit pisteistä mahdollisimman pikaisesti, sillä tämä vähentää omien ja muiden pakettien uudelleenohjauksia etenkin pakettiautomaattilähetyksissä.

Kuljetuksien aikataulutukset

Huomioithan että suurin osa kuljetuksista ei ole aikataulutaattuja, joten toimitusajat ovat arvioita. Toimitusaikoihin vaikuttavat myös lähetyspaikka. Lähetyspisteissä on eriäviä tyhjennysaikoja, joten suosittelemme varmistamaan oman pisteen tyhjennysajan kiireellisimmissä lähetyksissä. Kuljetusyhtöillä myös odotettavissa poikkeamia, esim. UPS Expedited-palveluissa on odotettavissa huomattavia viiveitä lähetyksissä EU:n ulkopuolelle.

Joulupakettien viimeiset lähetysajat 2021

Kotimaan kuljetukset

Shipit lanseeraa ennen joulua Saman päivän pikatoimitukset, sekä Tunnin toimitukset asiakkaillemme Helsinkiin, Turkuun, sekä Tampereelle.

Yrityslähettäjille Shipitillä on tarjolla myös laajempi kuljetustapavalikoima >

Noutopisteet ja pakettiautomaatit

DB Schenker Noutopistepakettien viimeinen lähetyspäivä on torstai 16.12.

Matkahuollon Bussi-, lähellä- XXS-pakettien viimeinen lähetyspäivä on tiistaina 21.12, Postipaketit viimeistään tiistaina 21.12. Posti tulee lisäämään Joulun ajaksi 101 pop-up pistettä mitkä auttavat mm. noutopisteiden ruuhkautumisia sekä parantavat uudelleenohjauksia.

Kotijakelut

Matkahuollon Kotijakelut suosittelemme lähettämään jo perjantaina 17.12 ja Jakopaketit 21.12.

Postin Express ja Kotipaketit tulee lähettää viimeistään 21.12, ja Postin Pikkupaketit 17.12.

Fiuge ja saman päivän toimitukset

Toimitus samana päivänä klo 12:00 mennessä tehdyille tilauksille ja 90 min. toimituksissa niille tilauksille, jotka viimeistellään ennen klo 19:30 Helsingin, Turun ja Tampereen alueella.

Fiugella ei ole toimituksia 24.12. - 3.1. välisenä aikana.

Ulkomaan lähetykset

Suosittelemme varautumaan viiveisiin runsaiden lähetysvolyymien, koronan, sekä mahdollisten sääolosuhteiden vuoksi.

Bring, GLS, FedEx, Postnord sekä UPS lähetykset kulkevat pääsääntöisesti aikatauluarvioiden mukaan. UPS Expedited palveluissa on tosin odotettavissa viiveitä EU:n ulkopuolelle lähettäessä.

Posti ohjeistaa asiakkaita lähettämään paketit EU:n ulkopuolelle viimeistään 1.12, Eurooppaan 8.12, Pohjoismaihin 14.12 ja Baltiaan 16.12.

Shipitin avulla onnistuu myös tuontikuljetukset maailmanlaajuisesti!

Tutustu myös Shipitin palveluihimme yksityishenkilöilleyrityksille ja verkkokauppiaille ja tehosta kaupankäyntiäsi! Shipit

Siirry paketin lähettämiseen >

Rekisteröidy palveluumme >