Edit: Aprillia! - Shipit ostaa Postin kirjelähetysten koko palveluliiketoiminnan

Edit: Aprillia! - Shipit ostaa Postin kirjelähetysten koko palveluliiketoiminnan

Tänään 1.4.2021 Shipit on ostanut Postin koko kirjelähetysten palveluliiketoiminnan ja aloittaa yhtiöiden sulauttamisen. Yrityskauppa on tärkeä osa Shipitin uutta strategiaa aloittaa monen rintaman vapaustaistelu sähköistä viestintää vastaan.

”Kyllä ennen kaikki oli paremmin.” toteaa Shipitin toimitusjohtaja Lari Pihlajapuro kysyttäessä häneltä asiasta lisää. 

Yrityskaupan taustat

Taustalla on Shipitin pyrkimys korvata kaikki maailman sähköpostit ja pikaviestinpalvelut kirjeillä.

Kirje on tehokas kommunikointikeino. Sen kirjoittaminen on vaikeaa ja se vaatii vaivaa. Uskommekin kirjeen vähentävän merkittävästi varsinkin yritysten turhaa sisäistä viestintää. Lisäksi henkilökohtaisen kirjeen vastaanottamisessa on aina oma jännityksensä. Kirjeeseen voidaan viestin lisäksi sisällyttää myös erilaisia mukavia pikku yllätyksiä, kuten vaikka alennuskuponkeja. Olemmekin Shipitillä luopuneet jo aikoja sitten sähköpostien, Slackien ja muiden humpuukkien käytöstä. Emojit kulkevat yhtä lailla vastaanottajalle myös kirjeitse!” kertoo Lari Pihlajapuro.

Uusi yritys on Shiposti.fi ja lähetykset kulkee helposti

Yrityskauppa ja fuusio on tarkoitus toteuttaa heti. Konsernin uuden nimen suunnittelu aloitettiin jo vuosia sitten ja se on osaltaan myös jarruttanut yrityskaupan toteuttamista aikaisemmin. Osaavien mainostoimistojen, lukuisten työpajojen ja kovan artesaanityön tuloksena uudeksi nimeksi saatiinkin lopulta Shiposti.fi.

”Shiposti rimmaa sanan helposti kanssa, joten tästä saadaan myöhemmin kehitettyä yrityksen employer branding- ja henkilöstöstrategian mukaisesti oma yritysräppi houkuttelemaan kaikki teknologia- ja logistiikka-alan huipputyypit meille taloon" kertoo Lari Pihlajapuro.

Yrityskaupan lisätiedot kirjeitse

Lisätietoja yrityskaupasta tullaan antamaan kirjeitse kaikille, jotka toimittavat tietopyynnöt kuluvan päivän kuluessa (1.4.2021) voimassaolevaan postiosoitteeseemme.

Yhteystiedot >

Shipit lyhyesti

Teemme pakettien lähettämisestä helppoa. Palvelemme yrityksiä, verkkokauppoja ja yksityishenkilöitä. Palvelumme kautta saat kaikkien suosituimpien kuljetusyhtiöiden toimitustavat ja -palvelut yhdestä paikasta – yhdellä maksulla. 

Palvelut yrityksille > 
Palvelut verkkokaupoille > 
Palvelut yksityishenkilöille >