Shipit-integraatio valmiina Tremedian verkkokaupparatkaisun asiakkaille

Shipit-integraatio valmiina Tremedian verkkokaupparatkaisun asiakkaille

Nyt saat Suomen laajimmat kuljetuspalvelut käyttöösi Shipitin kautta myös Tremedian asiakkaana.

Tremedian verkkokaupparatkaisuun kuuluu helppokäyttöinen ja monipuolinen julkaisujärjestelmä verkkokaupan ylläpitoon. Tarjoamme lisäksi upean ulkoasun, monipuoliset toiminnallisuudet, laajan tietoturvan, kattavan käyttötuen ja nyt myös Shipit-integraation.    
  
Shipit-integraation avulla logistiset ratkaisut sekä tuhannet pakettiautomaatit ja noutopisteet ovat helposti käytettävissänne. Tuotteiden toimittaminen on siis hyvin asiakasystävällistä, millä on suora positiivinen vaikutus verkkokauppasi myyntiin. Shipit-integraation avulla saat käyttöösi Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin kotimaanpalvelut, Ulkomaille lähetät pakettisi mm. Postin, GLS:n, FedExin, UPS:n ja Postnordin avulla.

Verkkokaupan ylläpito ja tuotteiden lähetys on entistä vaivattomampaa, sillä Tremedian järjestelmästä löydät esimerkiksi pakettikorttien tulostusmahdollisuuden monien muiden ominaisuuksien lisäksi.

Tremedian verkkokaupparatkaisu on erittäin monipuolinen ja räätälöitävissä eri tarpeisiin. Se voidaan mm. integroida erilaisiin toiminnanohjaus-, taloushallinto- ja tuotehallintajärjestelmiin.
Tremedia Verkkokauppa soveltuu sekä yritysten väliseen kaupankäyntiin (B2B-verkkokaupat ja tilausjärjestelmät) että kuluttajakauppaan (B2C).

Rekisteröidy Shipitin asiakkaaksi ja aktivoi API-avaimesi lisäämällä saldoa lompakkoosi tai ota yhteys asiakaspalveluumme niin lisäämme yrityksesi laskutusasiakkaaksi. Rekisteröidy>

Lue lisää Tremedian verkkokaupparatkaisusta täältä.

Tarkista muut integraatiomahdollisuudet Shipitiin täältä.