Lähetä joulupakettisi ajoissa – katso viimeiset lähetyspäivät

Lähetä joulupakettisi ajoissa – katso viimeiset lähetyspäivät

Joulu lähenee. Shipitin kautta lähetät tänä jouluna joulupakettisi niin kotimaassa kuin ulkomaille helposti ja edullisesti. Tutustu esimerkkihintoihimme ja lähetä joulupaketit matkaan ajoissa.

Alla esimerkkihintoja yksityishenkilöille kotimaan- ja ulkomaanlähetyksillemme:

Suomen sisäiset pakettilähetykset 1 kg 5 kg
Paketit toimi- ja noutopisteisiin 5.92 € 5.92 €
Kotiinkuljetus 11.56 € 12.61 €
Pakettien lähettäminen ulkomaille    
Espanja 28.40 € 42.34 €
Iso-Britannia 20.98 € 32.87 €
Ruotsi 15.31 € 17.22 €
Saksa 15.51 € 17.41 €
Hong Kong 22.22 € 39.07 €
Yhdysvallat 35.68 € 49.54 €

*Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, sis. Alv. Haettu mitoilla 20x20x20 cm. Hinnat vain Shipit.fi kautta tilatuille lähetyksille.

Muista vastaanottajan puhelinnumero

Kuljetusyhtiöt ottavat yhteyttä asiakkaaseen sopiakseen toimituksesta joko puhelimitse tai tekstiviestitse. Muista siis pyytää vastaanottajalta puhelinnumero ja välittää tieto kuljetusyhtiölle lähetyksen tietojen mukana! Jos puhelinnumero puuttuu, voi se hidastaa toimitusta ja pahimmillaan siirtää joulupakettien toimituksen vasta joulun jälkeen. Kaikkiin toimitustapoihin ei sisälly yhteydenottoa ennen kuljetusta.

Pakettien viimeiset lähetyspäivät kuljetusyhtiöittäin

Kuljetusyhtiöiden palvelut eivät aina ole aikataulutettuja, vaan toimitusajat ovat usein viitteellisiä. Shipitin kautta tilaat myös aikataulutettuja palveluita, joista kerromme lisää palvelukuvauksia sivulla.

Matkahuollolla viimeinen lähetyspäivä on 20.12. – paketit toimitetaan perille pakettipisteisiin aattoon mennessä. Poikkeuksena on pikapaketti, joka kuljetetaan aikataulutetusti nopeinta reittiä perille vastaanottajalle. Pikapaketti on perillä parhaimmillaan jo muutamassa tunnissa lähetyspaikasta ja määränpäästä riippuen. Huomioithan että pakettipisteet saatetaan tyhjentää tietyillä paikoilla jo hyvissä ajoin. Tarkemmat ohjeistukset Matkahuollon sivuilta.

Lähetä Postin Postipaketit viimeistään keskiviikkona 20.12 jotta ne ehtivät pakettiautomaateista ja toimipisteistä vastaanottajalle saakka jouluksi. Huomaathan, että Posti saattaa muuttaa vastaanottajan toimipistettä, jos näyttää siltä että paketti muutoin myöhästyisi. Lue tarkempia ohjeistuksia Postin sivuilta tai Joulun 2017 viimeiset suositeltavat lähetyspäivät. Postin toimitusaikalaskuri.

DB Schenkerin noutopistepaketit on hyvä lähettää viimeistään jo 15.12 lähettäjän ja vastaanottajan noutopisteestä riippuen, huomiona että lähetyspaikkana käyvät vain R-Kioskit.

Ulkomaiden Postipaketit kannattaa lähettää hyvissä ajoin ja mahdollisimman pian. Voit tarkistaa Postin ohjeistamat viimeiset lähetysajat täältä. Pienempiin kaukaisiin maihin on hyvä lähettää paketit jo huomattavasti aikaisemmin. Muistathan kiinnittää Shipitistä tulostettavan osoitekortin tukevasti paketin päälle, jotta se ei irtoa kuljetuksessa. Vastaanottajan matkapuhelinnumero on todella tärkeä myös ulkomaantoimituksissa.

Kotimaassa yksityishenkilöille sopivat pakettien lähetystavat

Noutopisteisiin ja pakettiautomaatteihin toimitettavat pakettilähetykset

· DB Schenkerin Noutopistepaketti
· Matkahuollon Lähellä-paketti
· Matkahuollon Bussipaketti
· Postipaketti
· Postin Pikkupaketti (toimitetaan vastaanottajan postiluukkuun)

Kotiinkuljetukset

· Postin Kotipaketti
· Posti Express Soveltuu myös yksityisasiakkaille mutta kuljetuksesta ei sovita etukäteen vastaanottajan kanssa.

Pakettien säilytysajat

Huomioithan että Postipakettien säilytysajat ovat muuttuneet ja ovat nykyään 7 päivää. Matkahuolto ja DB Schenker säilyttävät paketteja noutopisteissä 14 päivän ajan.

Shipitin kautta lähetät helposti myös ulkomaan pakettilähetykset.

Aikataulutetut pakettipalvelut ulkomaille

Shipit Express*
Shipit Express Saver*
GLS EuroBusinessParcel**
Postin EMS***

Muut ulkomaanpalvelut

Post Priority paketti: Postin Prioritypaketti on luotettava maailmanlaajuinen lähetystapa ulkomaan paketeille.
Postin Euroopan kotipaketti (Parcel Connect) on rajattu lähetyksille jossa vastaanottajana on yksityinen. Paketti kuljetetaan kotiin tai noutopisteeseen määränpäämaasta riippuen. Tarkista tarkemmat palvelukuvaukset täältä.

Siirry paketin lähettämiseen
Lue lisää palveluistamme

*tarkista oman postinumeroalueesi aikataulut täältä
**aikataulutettu siitä kun lähetys saapuu GLS:n Turun toimipisteeseen, Suomen sisäinen kuljetus kestää normaalisti yhden työpäivän
***EMS paketin katsotaan myöhästyneen huomattavasti vasta 14 päivän viiveen jälkeen