Shipits TA-system för Finqu e-handlare

Tehosta kauppaa ja ota käyttöön Shipit-toimitustavat Finqu-verkkokauppaan

Shipit leveransmetoder är klara att integreras till den inhemska Finqu-webbshop plattformen. Finqu är en av Finlands mest populära e-handelsplattformar som har support för omniförsäljning, med hjälp av Finqu får du upp en webbshop på några minuter.

Läs mer om Finqu >

Shipit kan enkelt aktiveras för användning genom färdiga applikationer i Finqu. Implementeringen kräver bara några klickar. Shipit fungerar smidigt i orderhanteringen, så att du lätt kan skapa olika leveranser med en klick. Vid leverans utomlands ger Finqus förpackningsassistent och Shipits prissökning dig alltid exakta priser för din leverans.

Läs mer om att lägga till Shipit leveranssätt till din egen Finqu-webbbutik>

Välj betalningsmetod för att aktivera API:er för din butik>

Du kan registrera dig för Shipits tjänster via Finqu-panelen, du kan även registrera dig direkt på våra sidor som företag och lägga till API-ID:n till din Finqu butik.

Shipit-integrationsmodulerna görs av tredje parter, i tekniska frågor kan du kontakta utvecklaren direkt, vi kan också hjälpa till via vår kundtjänst.